Kim K. v zabavnem intervjuju razkrila stvari, ki jih do zdaj še nismo vedeli! (VIDEO)

Če si ali nisi oboževalka Kim Kardashian, moraš nujno pogledati tale intervju, ki ga je imela z Jennifer Lawrence! Nam se zdi za počit smešen (+izvedla boš tudi marsikaj o Kim, česar do zdaj morda nisi vedela)!

Kim K. v zabavnem intervjuju razkrila stvari, ki jih do zdaj še nismo vedeli! (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2017

Igralka Jennifer Lawrence je priznala, da je velika oboževalka oddaje V koraku z družino Kardashian in prejšnji teden, ko je kot gostja vodila oddajo Jimmy Kimmel Live! ji je pripadel ta privilegij, da je lahko naredila intervju s samo Kim Kardashian.

Igralka pa je ni spraševala tematskih vprašanj, ampak se je odločila, da iz nje izbrska tisto, kar najverjetneje zanima marsikoga.

Njun intervju je poln zanimivih zgodbic in skrivnosti, zato mislimo, da se ti ta video vsekakor splača pogledati – še posebej, ker se že po naravi hudomušna Jennifer ob pogovoru neizmerno zabava.

Spodaj si oglej ta noro zabaven video (ne spreglej tega, kako sta se Kim in Jennifer spoznali), v nadaljevanju pa še nekaj najbolj "sočnih" podrobnosti, ki smo jih izvedeli...

1. Kim je usposobljena, a upokojena, hekerka.

"Bila sem vohunka, katero so vsi klicali in z mojo pomočjo želeli dobiti informacije o svojih možeh ali fantih," pove in razkrije, na kakšen način je vdirala v sistem glasovne pošte.

S pomočjo tega je nekoč ujela tudi svojega fanta, kako jo je varal: "vdrla sem v njegovo glasovno pošto in to je bilo ravno na moj rojstni dan. S prijatelji smo imeli večerjo. Telefon sem dala na glas, saj me je zanimalo, kje je moj fant in skozi glasovno pošto ugotovila, da se vrača v mesto, da bi se sestal z drugo punco na moj rojstni dan, meni pa se je zlagal, da je v nekem drugem mestu."

2. Najbolj čudna stvar, ki jo počne Kanye West, je ta, da "vsepovsod zaspi."

Celo na sestankih. Enkrat naj bi se dobila z ljudmi, ki jih Kim ne pozna in on je vmes začel kar dremati, ona pa se je morala znajti sama.

3. Kim ima v svojem mobitelu shranjeno številko od zgolj enega bivšega.

Za njega pravi, da je "neverjetno prijazen, živi nasproti Kourtney. Dejansko se nikoli ne pogovarjava, ampak gre za najprijaznejšo družino. Bila sem na njegovi poroki."

4. Kim je bila prva med sestrami, ki je izgubila nedolžnost.

Celo pred Kourtney. Pove, da se je to zgodilo, ko je bila v resni zvezi.

5. Če bi bila na samotnem otroku s sestrami, bi najkasneje ubila Khloe.

"Zato, ker se mi zdi, da bi ona mene," pove. (No, Jennifer jo pri tem opomni, da bi zato njo morala ubiti naprej.)

Katera od zgornjih stvari pa je tebe najbolj presenetila ali nasmejala? :)

Preberi še: Matthew McConaughey, si to res ti?! ali pa Intervju: novi uspehi Slovenke na newyorškem tednu mode!

Priporočamo tudi VIDEO: Raiven predstavlja novo skladbo – Bo to hit jeseni 2017?