Kim Kardashian razkrila 3 fotografije iz revije Vogue

34-letna lepotica je pred kratkim znova krasila revijo Vogue, tokrat avstralsko izdajo te priljubljene modne revije.

Kim Kardashian razkrila 3 fotografije iz revije Vogue  (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2015

Se še spomniš, ko sta z možem krasila ameriška izdajo?

Vogue

Tokrat naslovnico krasi le Kim in gre za njeno prvo samostojno naslovnico modnih revij.

Kim

Kim je bila nad projektom tako navdušena, da je na svojem Instagram profilu nemudoma razkrila tri fotografije, ki so nastale v Avstraliji, v peti največji zvezni državi Novem Južnem Wales-u.

Kim

Fotografije je posnel Gilles Bensimon, za stajling pa je poskrbela Christine Centenera.

Kim

Urednica Edwina McCann je bila nad Kim navdušena, povedala je, da je zvezdnica zelo profesionalna in da na setu ni imela nobenih posebnih zahtev.

"Kim je izredna v trženju svoje znamke, iz katere je ustvarila pravo malo bogastvo, in to pravzaprav več pove o nas samih, o času in družbi, v kateri živimo, kot o njej. Njeno delo je, da živi slavno in to je nekaj fascinantnega," je prepričana McCannova.

Kim

V intervjuju za avstralski Vogue je med drugim spregovorila tudi o evoluciji svojega stila. Povedala je, da je včasih obsesivno sledila modnim trendom in želela imeti vse kose, celo v več barvnih odtenkih, danes pa bolj prisega na preprost stil.

"Trenutno se dobro počutim v svoji koži. Obožujem to, da lahko spoznavam modne oblikovalce, ki mi pomeri ukrojijo kakšen modni kos, ki ga nato s ponosom nosim in se v njem tudi dobro počutim," je zadovoljna Kim.