Kim Kardashian: Poroka bo pravljična

Kim Kardashian se v zadnjem času posveča načrtovanju junijske poroke z raperjem Kanyem Westom, poleg tega pa je zadolžena za obnovo vile na Bel Airu, v katero se bosta vselila julija ali avgusta.

Kim Kardashian in Kanye West (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2014

Starleta Kim Kardashian, glavna zvezdnica družinskega resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian, ima trenutno – za spremembo – polne roke dela. Posveča se namreč obnovitvenim delom 11 milijonov dolarjev vrednega razkošnega domovanja, v katerem bo živela s svojim zaročencem, 36-letnim raperjem Kanyem Westom, in sedemmesečno hčerkico North, poleg tega pa skrbno načrtuje svojo poroko, ki naj bi bila junija v Franciji.

Triintridesetletnica je nase torej prevzela večino obveznosti, dokler se z zaročencem in otrokom ne bo vselila v luksuzno vilo, pa bo tričlanska slavna družinica živela pri Kimini mami Kris Jenner v kalifornijskem Hidden Hillsu.

Najpomembnejše je razkošje

"Njena družina ne more verjeti, kakšne nore poročne načrte ima," je razkril dobro obveščeni vir. Glede na te besede ni prav nič čudnega, da bo obnova bodočega družinskega gnezdeca na Bel Airu, ki sta si ga zvezdnika omislila pred letom dni, končana šele julija ali avgusta. "To je frustrirajoče za Kim, zaročenec pa ji situacije niti najmanj ne olajšuje. Ko gre za slog, dizajn in arhitekturo, je namreč totalni snob in se vtika v vse," je še povedal vir.

Prefinjeni Kanye želi imeti telovadnico, kinodvorano, kegljišče in košarkarsko igrišče, njegovi temnolasi zaročenki pa je očitno vendarle nekoliko pomembnejša poroka. Pri načrtovanju daje namreč prednost razkošni poročni slovesnosti, razkošnejši od tiste, ki jo je imela leta 2011, ko je večno zvestobo prisegla košarkarju Krisu Humphriesu. Naj spomnimo, da se je poroke udeležilo kar 500 povabljencev, zakon pa je trajal samo 72 dni.

Posnemala bo Middletonovo

"Vse bo zelo slikovito, od vabil do torte. Želita nekaj zelo velikega. Iz tega sta že naredila pravi cirkus," je o načrtih para, ki že sestavlja seznam slavnih svatov, med katerimi sta tudi Beyoncé in Jay Z, povedal vir. Kim in Kanye bi se rada poročila v dvorcu, bodoča nevesta pa je že izrazila željo, da bi nosila tiaro, podobno tisti, ki jo je na svoji poroki nosila Kate Middleton.

Skratka, glavna želja obeh je, da bi imela razkošno in ekstravagantno poroko, zato cena ne igra nobene vloge. Po pričakovanjih naj bi ju veseli dogodek stal okoli 30 milijonov ameriških zelencev, a glede na to, da bodo na njem lahko tudi kamere televizije E! Online, lahko pričakujeta, da jima bo večino stroškov poravnala omenjena televizijska mreža. Volk sit, koza cela.