Kim Kardashian: Novo leto, nov laskavi naziv

Starleta Kim Kardashian je novo leto začela z novim uspehom, saj je dobila še en laskavi naziv. Že pred tem pa je – kot se za verjetno največjo resničnostno zvezdnico na svetu tudi spodobi – s svojimi oboževalci podelila nekaj zanimivosti iz svojega zasebnega življenja.

Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2015

Ne vem, od kod mediji privlečejo takšne zgodbe, a nisem noseča in s Kanyejem nimava zakonskih težav. Nasprotno, obsedena sva drug z drugim," je 34-letna Kim Kardashian napisala na Twitterju in razkrila, katera pesem njenega soproga, 37-letnega raperja Kanyeja Westa, ji je najbolj pri srcu:

"Vsi me sprašujejo, katera Kanyejeva pesem mi je najljubša. To je Only One. Kanye je imel občutek, kot da je to pesem njegova mama skozi njega pela najini hčerki. Ta pesem me spravi v jok vsakič, ko jo slišim."

Preden bereš naprej, stisti 'Play':

Pesem Only One je posvečena njuni 18-mesečni hčerkici North, nastala je v sodelovanju s slovitim Paulom McCartneyjem, objavljena pa je bila prav na silvestrovo.

Takoj potem ko je pred koncem leta 2014 z več kot 27 milijoni oboževalcev na Twitterju podelila še nekaj informacij iz svojega zasebnega življenja, pa je Kim proslavila svoj prvi laskavi naziv v novem letu.

Zahvaljujoč dejstvu, da je v letu 2014 krasila kar 34 naslovnic slovitih revij, so jo namreč razglasili za kraljico tabloidov.

Zanimivo je, da so članice resničnostne družine Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner in Kylie Jenner, krasile skoraj 20 odstotkov vseh naslovnic v letu 2014. Omenjena dekleta so se namreč pojavila na kar 54 različnih naslovnih straneh.

Drugo mesto lestvice, ki so jo na podlagi 312 naslovnic revij Us Weekly, Life & Style, OK!, Star, In Touch in People sestavili ustvarjalci mesečnika Vanity Fair, si delita vojvodinja Kate Middleton in hollywoodska ljubljenka Jennifer Aniston, ki sta se 23-krat znašli na naslovnicah.

Tretje mesto sta si s 17 naslovnicami razdelila 'sanjska ženska' Andi Dorfman in 'sanjski moški' Juan Pablo Galavis iz istoimenskih ameriških resničnostnih šovov, nehvaležno četrto mesto pa je pripadlo Angelini Jolie, ki se lahko pohvali, da se je znašla na 14 naslovnicah.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova