TEGA, kar je Kim Kardashian naznanila včeraj, NI pričakoval nihče (ne gre za nosečnost!)

Hm ... tudi ti ne veš, kaj bi si mislila o tem 👇🏼?

TEGA, kar je Kim Kardashian naznanila včeraj, NI pričakoval nihče (ne gre za nosečnost!) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2019

Okej, priznamo, zelo smo presenečeni! 😱

Kim Kardashian se je preizkusila v že marsikaterem poklicu. Na začetku svoje poti je bila prodajalka, asistentka estradnice Paris Hilton in nato - no, zdaj že kar nekaj let - predvsem zvezdnica resničnostnih šovov.

Zadnja leta se je Kim prelevila tudi v pravo poslovno žensko in modno ikono, nikar pa seveda ne smemo pozabiti, da je glavna muza svojega moža Kanye Westa. 

Kaj pa ima Kim za bregom  zdaj?

V svojem zadnjem intervjuju za revijo Vogue je razkrila vse svoje načrte, ki segajo vse do leta 2022.

Kim se je namreč zadnje leto posvetila študiju prava, saj si želi postati odvetnica. Zvezdnica tako stopa v čevlje svojega pokojnega očeta Roberta, ki je bil eden najboljših odvetnikov v Los Angelesu. Bil je tudi zagovornik v zloglasnem primeru O. J. Simposona, ki bi naj po mnenju mnogih pomenil začetek resničnostne televizije v Ameriki. 

Zvezdnica še vedno večkrat poudari, kako je oče vplival nanjo in ji je še vedno velik vzor.

Njen študij prava tako zdaj traja že dobro leto, ampak ne na univerzi! Kalifornija ima namreč zakon, ki veleva, da vsak, ki opravi štiriletno pripravništvo v odvetniški pisarni, lahko postane odvetnik in ima dovoljenje za pristop k strokovnemu (pravosodnemu) izpitu. 

Kim torej čakajo še 3 leta pripravništva, ki ga trenutno opravlja v San Fransciscu, kot je povedala, pa si pravosodni izpit želi opraviti leta 2022.

Sama je dejala, da je o tem razmišljala zelo dolgo, saj ni bila prepričana, ali je to prava pot za njo. Kot je kasneje priznala, jo je k tej odločitvi najbolj spodbudila zmaga v primeru Alice Marie Johnson, ko se je Kim sestala s predsednikom Združenih držav Donaldom Trumpom in dosegla njeno oprostitev.

Kasneje so jo ponovno poklicali iz Bele hiše in jo prosili za pomoč pri spremembah določenih področji ameriškega kriminalnega sistema.

Ker se je zavedala, da ne ve dovolj, je bil korak k študiju edina pametna odločitev. 

Vau! Bravo, Kim!!!

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TALE obleka je popolnoma navdušila Instagram in mi vemo, kje jo kupiš! (foto)

Priporočamo tudi: Kraljica Elizabeta II svoj dan VEDNO zaključi z eno stvarjo (zdaj si jo želimo tudi mi!)