Kim Kardashian je tretjič postala mamica! Razkrivamo ime hčerkice ...

Kim Kardashian je 18. januarja svetu sporočila veselo novico, in sicer je zvezdnica ponovno postala mamica. Nas je najbolj presenetilo ime, ki sta ga z možem (Kanye West) izbrala za deklico.

Kim Kardashian je tretjič postala mamica! Razkrivamo ime hčerkice ... (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2018

Družinica Kim Kardashian, ki sicer že ima dva otroka (hčerko North in sina Sainta), je v začetku novega leta pozdravila še tretjega otročka - deklico Chicago.

Ponosna starša sta zopet izbrala dokaj nenavadno ime in mediji ugibajo, ali sta le-to izbrala zaradi tega, ker je Chicago Kanyejev rojstni kraj.

Ime deklice je Kim sledilcem razkrila prek svoje spletne strani, kje je zapisala:

"Neizmerno sva hvaležna nadomestni mami, ki je uresničila najine sanje in nama poklonila najlepše darilo. Prav tako pa se zahvaljujeva tudi vsem zdravnikom in medicinskim sestram za vso skrb in nego. North in Saint sta še posebej navdušena nad prihodom sestrice."

Za družinico je bila to prav posebna izkušnja, saj je otroka rodila nadomestna mama. Kim je namreč že pri prvih dveh nosečnostih imela hude zdravstvene težave in zato so ji zdravniki odsvetovali, da bi sama ponovno zanosila.

O svojih težavah je spregovorila tudi v resničnostnem šovu Keeping Up With the Kardashians, kjer je v eni od epizod čakala na operacijo, ki naj bi ji pomagala, da bi lahko ponovno zanosila, vendar je le-ta bila neuspešna.

"Izbira nadomestne mame se mi je sprva zdela le ena izmed opcij, ki jih s Kanyejem lahko raziščeva, sedaj pa je to postala moja realnost," je še dodala Kim.

Po poročanju aktualne številke revije Nova je nadomestna mama stara 27 let, že pet let je poročena in ima dva sinova. Je visoko izobražena in v odlični formi, kar je tudi eden izmed razlogov, zakaj sta jo Kim in Kanye izbrala.

Pogodba, ki so jo podpisali na začetku, je nadomestni mamici prinesla 114 tisoč dolarjev.

Tako, sedaj, ko je ime razkrito, pa čakamo še na prve uradne fotografije deklice Chicago. Jih tudi ti že komaj čakaš?

Vir: Revija Nova in people.com

Preberi še: Filip Flisar je prvič spregovoril o starševstvu in mi se topimo!

Priporočamo tudi: Tjaša Kokalj navdušuje z novo pričesko - poglej, kako je videti!