Kim Kardashian je prekipelo, Kanyeja je poslala na terapijo!

Kim Kardashian West ima menda dovolj izpadov svojega moža Kanyeja Westa, zato je tokrat odločno ukrepala. Poslala naj bi ga na terapijo, s pomočjo katere se bo raperju morda vendarle uspelo nekoliko umiriti ali pa vsaj nadzorovati izbruhe besa.

Kim Kardashian je prekipelo, Kanyeja je poslala na terapijo! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2016

Verjetno se ne bi prav veliko zmotili, če bi zatrdili, da sta resničnostna zvezdnica, igralka, model in poslovna ženska Kim Kardashian West ter glasbenik, glasbeni producent, modni oblikovalec in poslovnež Kanye West najbolj znan zvezdniški par v Ameriki.

Medtem ko 35-letna Kim pozornost vzbuja predvsem z razgaljenimi fotografijami in lepotnimi operacijami, je Kanye znan predvsem po izbruhih besa in izpadih (na Twitterju).

Do zdaj mu je Kim kot zvesta soproga stala ob strani in ga tudi javno zagovarjala ter branila, zdaj pa se zdi, da je tudi ona sita njegovega vedenja in da ji je prekipelo.

Verjetno ni treba posebno poudarjati, da je raper s svojim vedenjem v preteklosti vedno znova skrbel za to, da so številni ljudje, celo njegovi najzvestejši oboževalci, zmajevali z glavami.

Pravzaprav mu je ob strani neomajno stala le žena, celo takrat, ko je javno žalil 26-letno glasbenico Taylor Swift in svojega 28-letnega raperskega kolega Wiza Khalifo.

Kim je ostala zadržana in mirna tudi februarja letos, ko je njen dragi ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga na Twitterju prosjačil, da bi v njegove briljantne ideje vložil milijardo dolarjev.

Kim

No, zdaj pa je Kim očitno vendarle izgubila potrpljenje. Po poročanju priljubljene spletne strani Radar Online slavna tem­nolaska že več let gleda, kako se njen srčni izbranec bojuje s težavami.

"Ne gre le za zadeve, ki se tičejo njegovega besa, ampak tudi za pomanjkanje koncentracije, zaradi česar se doma pojavljajo velikanske težave," je za omenjeno spletno stran povedal dobro obveščeni vir.

Kanye

Težavni Kanye naj bi se terapiji – z namenom, da bi se znebil nakopičene agresije – podvrgel že pred nekaj meseci, a jo je predčasno prekinil.

Zdaj pa je Kim menda resneje pristopila k stvari in moža prisilila, da si je 'v dobro družine' znova poiskal strokovno pomoč.

Kanye naj bi njeno željo oziroma zahtevo nerad sprejel in zdaj redno obiskuje psihiatra.

Bo tokrat svoji družini na ljubo vztrajal do konca in se bo njegovo vedenje v prihodnosti izboljšalo ali pa bo s svojimi izpadi še naprej pridno polnil tabloide? Že zdaj napeto pričakujemo odgovor na to vprašanje ...

Poglej še, kakšno noro prisrčno fotografijo je objavila Gisele Bundchen ali pa preveri 7 navad žensk, ki imajo lepe in močne lase!