Kim Kardashian in Kanye West sta se zaročila sredi stadiona

Kim Kardashian uradno ni več samska ženska. Kanye West jo je sredi stadiona namreč, pred družino in prijatelji, zaprosil za roko. Ker je Kimin oče že pred leti umrl, je pred snubitvijo za dovoljene vprašal njeno mamo Kris Jenner.

Kim Kardashian in Kanye West sta se zaročila sredi stadiona (foto: profimedia) profimedia
22. 10. 2013

Kanye West je Kim Kardashian zaprosil za roko na njen 33. rojstni dan, pri tem je bil pa zelo velikopotezen. Najel je namreč cel stadion za bejzbol AT&T Park v San Franciscu, kjer je pred prijatelji in družino pokleknil in jo prosil, da se z njim poroči.

Več kot presenečena zvezdnica je seveda na prošnjo odgovorila pritrdilno. Kanye ji je ob tem na roko nataknil 15-karatni diamantni prstan, ki ga je kupil v zlatarni Lorraine Schwartz.

Kim Kardashian, za katero bo to že tretja poroka, je pred kratkim vedno glasnejše govorice, da se bosta zaročila, zanikala, ko je v intervjuju dejala: ''Poroka je nekaj, kar si v prihodnosti oba želiva, ampak mislim, da se nama ne mudi. On je moj najboljši prijatelj, ki me razume, me podpira skozi življenje. In seveda obratno. Zdi se mi, da je on pravi zame.''

Datum, kdaj se bosta novopečena starša 4 mesečne deklice North poročila, še ni znan, lahko pa pričakujemo, da bo to nedvomno zvezdniška poroka leta.