Kim Kardashian in Kanye West pred ločitvijo?

Minilo je samo šest mesecev, odkar sta starleta Kim Kardashian in raper Kanye West dahnila usodni da, zdaj pa so govorice o tem, da se ločujeta, vedno glasnejše ...

Kim Kardashian in Kanye West (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2014

Če gre verjeti ameriškim tabloidom, je samo še vprašanje časa, kdaj se bo zvezdniški par razšel. Kaplja čez rob naj bi bila, ko se Kanye ni pojavil na večerji za dan zahvalnosti, ki so jo pripravili v njeni družini. In Kim (34) naj bi že pripravljala ločitvene papirje, ki jih namerava predati sodišču. Tako vsaj trdi vir blizu para.

Videli naj bi jo tudi, ko je zapuščala priznanega losangeleškega odvetnika, ki je specializiran za zvezdniške ločitve.

Res je, da je Kanye (37) zelo zaščitniški in soprogo nenehno kontrolira, sam pa počne tisto, kar se mu zahoče. In ker se mu ni ljubilo na družinsko večerjo, enostavno ni šel. Njun odnos pa naj bi se še poslabšal, ko je Kanye izvedel, da je Kim podaljšala sodelovanje v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian.

Kimye

Sam ji je jasno dal vedeti, da ni zadovoljen z njeno odločitvijo, a je Kim vseeno sprejela ponudbo, ki jo je prinesla kar njena mama.

Seveda pa neki drugi vir pravi, da naj par ne bi imel takšnih težav, kot jih omenjajo, le da imata toliko dela, da premalo časa preživita skupaj in s hčerko North. Mala deklica že začenja govoriti, hodi okoli, Kanyeja pa ni, da bi užival v vseh teh malih radostih.

Za Kim je to tretji zakon. Prvič se je poročila, ko je imela samo 20 let, in sicer z glasbenim producentom Damonom Thomasem, nato je bila v zakonu s košarkarjem Krisom Humpriesom (29). No, z njim je bila poročena natanko 72 dni, ko je vložila zahtevek za razvezo zakona. Leto dni po tem pa je dahnila usodni da raperju Kanyeju Westu.

Par je pred poroko podpisal predporočno pogodbo, čeprav je raper sprva dejal, da ima Kim tako zelo rad, da tega ne potrebuje. Na koncu sta jo le podpisala, kar pomeni, da bo Kim v primeru ločitve dobila vilo na Bel Airu ter ves nakit, ki ji ga je podaril. Celoten proces predpogodbe je potekal povsem mirno, za vsako leto zakona naj bi prejela milijon dolarjev.

Dogovorila sta se tudi, da ves denar od resničnostnih šovov in njene kolekcije obdrži ona. No, Kimino premoženje je ocenjeno na 40 milijonov dolarjev, medtem ko naj bi imel raper več kot 100 milijonov dolarjev. Kanye ne bo dobil ničesar, tako piše v predporočni pogodbi.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story