Kim in Kanye: Tudi onadva tik pred ločitvijo?!

Tuji mediji poročajo, da naj bi Kim Kardashian takoj, ko se zdravstveno stanje z njenim soprogom 'stabilizira', vložila zahtevo za ločitev.

Kim in Kanye: Tudi onadva tik pred ločitvijo?! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2016

Ameriški raper, glasbeni producent, modni oblikovalec in poslovnež Kanye West je novembra (domnevno zaradi živčnega zloma) pristal v bolnišnici UCLA Medical Center, kjer je ostal 10 dni.

Vse odtlej mu je ob strani ves čas stala njegova žena Kim Kardashian, ki tudi sama še vedno okreva od krutega napada v Parizu.

Zadnje govorice o enem najbolj slavnem paru na svetu pa so, da naj bi bil njun zakon tik pred razpadom. Kot poroča UsWeekly, naj bi Kim po dveh letih in pol želela ločitev, kar naj bi za omenjen medij razkril vir, ki je paru blizu.

Omenjena stran piše, da trenutno tudi ne živita skupaj v njihovem domu v Bel-Airu. Kanye še vedno okreva in se zdravi (menda v nekem najetem stanovanju v Los Angelesu), Kim pa naj bi se z otrokoma, hčerkico North in sinom Saintom začela umikati. 

"Kim ne želi, da je Kanye trenutno v bližini otrok,"

je vir povedal za UsWeekly in dodal, da zvezdnica sicer ne bo sprejela nobene dokončne odločitve dokler si Kanye popolnoma ne opomore.

Vse dotlej bo svojemu soprogu nudila oporo, ki jo trenutno potrebuje.

Kim je sicer vesela, da Kanye dobiva vse, kar potrebuje, da bo spet zdrav. Naj bi se pa, kot je še za UsWeekly povedal vir, zvezdnica že nekaj časa v zakonu počutila 'ujeto'.

Preberi še: Kanye West: Kaj se dogaja s slovitim raperjem? Kris Jenner odgovarja ... ali pa Kim se po napadu v Parizu umika, zunaj tudi grozljive podrobnosti o ropu.