Kiefer Sutherland po 25 letih končno razkril, zakaj ga je Julia Roberts le tri dni pred poroko zapustila

Kiefer Sutherland in Julia Roberts sta bile nedvomno 'it' par devetdesetih let. On poredni fant, ona pa hollywoodska ljubljenka. Med letoma 1989 in 1991 sta do ušes zaljubljena žarela na rdečih preprogah, le tri dni pred načrtovano pompozno poroko pa ga je Julia zapustila …

Kiefer Sutherland po 25 letih končno razkril, zakaj ga je Julia Roberts le tri dni pred poroko zapustila (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2016

Julia Roberts, ki je bila takrat stara komaj 23 let, je odpovedala poroko s Kieferjem Sutherlandom in se zatekla v naročje njegovega prijatelja, igralca Jasona Patrica, s katerim je pobegnila na Irsko.

Za sina hollywoodske legende Donalda Sutherlanda je bil to seveda velikanski šov, ki ga je le stežka premostil.

O tem, kako zelo ga je prizadel konec razmerja s simpatično zvezdnico, ki jo je spoznal na snemanju skupnega filma Tanka linija smrti, ne nazadnje priča tudi dejstvo, da je šele pred kratkim, torej po 25 letih, prvič spregovoril o tej temi.

In na presenečenje številnih je za svojo nekdanjo zaročenko, ki je zaradi tega, kar je storila, dobila vzdevek pobegla nevesta, našel celo prijazne besede:

"Mislim, da je bila realistična do same sebe. Mislim, da je bilo tako tudi veliko boljše."

Zakaj?

Ker nista bila dovolj zrela in dorasla silnemu direndaju, ki je nastal, ko sta naznanila, da se bosta sprehodila do oltarja.

"Bila je verjetno najbolj slavna ženska na svetu, tista poroka, ki bi morala pravzaprav biti le nekaj med nama, pa se je prelevila v nekaj tako velikega," je pojasnil v intervjuju.

Zvezdnik serije 24 pa je še dodal: "Menim, da potrebuješ veliko poguma, da sredi vsega, kar se je dogajalo, rečeš: 'Ne morem storiti tega.'"

Besede, ki jasno kažejo na to, da je Kiefer Julii oprostil.

Preberi še, kako nadarjeno in lepo nečakinjo ima Julia Roberts

ali Privlačni igralec Klemen Janežič je razkril, kje je našel je svoj 'raj na zemlji'