Khloé Kardashian prvič javno spregovorila o moževih skokih čez plot

Resničnostna zvezdnica Khloé Kardashian, ki promovira svojo pogovorno oddajo, je ponudila globok vpogled v svojo zasebnost. V nekem intervjuju je namreč prvič izčrpno spregovorila o nezvestobi svojega moža Lamarja Odoma.

Khloé Kardashian prvič javno spregovorila o moževih skokih čez plot (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2016

Odkar se je nekdanji profesionalni košarkar Lamar Odom pred tremi meseci onesvestil v nekem bordelu v Nevadi, mu njegova soproga, resničnostna zvezdnica Khloé Kardashian, zvesto stoji ob strani.

Čeprav nista več par, ga 31-letna članica razvpitega televizijskega klana namreč še vedno označuje za svojo 'sorodno dušo'.

Resnici na ljubo pa je bil njen zakon s 36-letnikom, ki je uradno še vedno njen mož, daleč od rožnatega, med drugim se je veliko govorilo in pisalo o Lamarjevi nezvestobi in težavah z mamili. Da jima niso cvetele rožice, je pred kratim tudi povsem odkrito priznala.

Pri skakanju čez plot je imel zaveznika

"Ljubezen je slepa," je Khloé, ki se pred tem v javnosti nikoli ni spuščala v pogovore o konkretnih razlogih za razpad svojega zakona, pred tednom dni izjavila kot gostja priljubljene radijske oddaje legendarnega voditelja Howarda Sterna in nadaljevala:

"Lamar je bil sijajen v tem, da mi je vlival občutek, da sem edina ženska v njegovem življenju in da sem njegova princeska."

Prav zaradi te njegove spretnosti nikoli ni niti pomislila na to, da jo vara z drugimi ženskami, v resnici pa je počel natančno to.

Med skakanjem čez plot je celo našel zaveznika, in sicer svojega osebnega asistenta, čigar mobilni telefon je uporabljal za komuniciranje s svojimi ljubicami.

Khloe

"Na njegovem mobilnem telefonu ni bilo ničesar, a imel je asistenta. Vse številke žensk so bile v mobilniku njegovega asistenta. Bil je torej kar precej prefrigan. Potem so se vse tiste govorice začele pojavljati v časopisih ... Sicer vem, da je šlo za totalne bedarije, a nekaj je vedno 'na tem'. Nekaj je moralo biti tudi res," je dejala temnolaska.

Ustvarjalci tabloidov so res vedno znova špekulirali o Lamarjevi nezvestobi, a šele takrat, ko je ena od žensk, s katerimi je imel afero, dala intervju, ga je Khloé poklicala na zagovor. Tudi ko se je neposredno soočila z njim, pa je Lamar vztrajno zanikal nezvestobo:

"Rekel je: 'Ah, to je dekle nekega mojega soigralca'." No, pozneje pa se je vendarle dokopala do grde resnice.

"Izvedela sem, da me je pravzaprav večino časa, ki sva ga preživela v zakonu, varal, a tega takrat nisem vedela. To spoznanje je bilo izredno ponižujoče v vseh pogledih. Res je bil zvit. Vse skupaj je bilo ogabno in bila sem besna na njegovega asistenta,"

je dejala resničnostna zvezdnica, ki trenutno promovira svojo pogovorno oddajo Kocktails with Khloé, v kateri bo tudi s pomočjo alkohola poskušala izvabiti skrivnosti iz ust svojih slavnih gostov.

Khloe

Kljub temu da ji je Lamar povzročil veliko trpljenja in srčnih bolečin, Khloé danes ne obžaluje razmerja oziroma zakona z njim.

"Vem, da me ljubi, vem, da sva ljubila drug drugega, teh čustev ne postavljam pod vprašaj," je izjavila zvezdnica in poudarila:

"Vedno pa sem si postavljala vprašanje 'zakaj'. Lamar se je moral bojevati z odvisnostjo od mamil ... Menim, da je odvisen tudi od seksa, a po drugi strani ne vem, ali sploh verjamem v odvisnost od seksa."

Kakorkoli že, dejstvo je, da Lamarja sploh ni mogla dobro spoznati, saj sta se do oltarja sprehodila že po mesecu dni razmerja.

Na Howardovo vprašanje, ali bi si morala vzeti več časa, je Khloé, ki se je poročila septembra 2009, zahtevo za ločitev pa vložila decembra 2013, odgovorila:

"Nekateri ljudje pravijo, da bi si ga morala, jaz pa ne bi rekla, da je bila to napaka. Potrebovala sem to izkušnjo. Ljubezen, ki sem jo dobila, je bila natančno tista ljubezen, ki sem jo v tistem času potrebovala."

Khloé je trenutno v razmerju z drugim košarkarjem, 26-letnim Jamesom Hardenom.

Khloe

Kljub temu da ljubi drugega, pa je še vedno v tesnih stikih z Lamarjem, ki so ga po na začetku omenjenem dogodku v bordelu – ta je bil najverjetneje posledica prevelikega odmerka kokaina – šele pred nekaj dnevi odpustili iz bolnišnice.

Preberi še, s čim zakonca Beckham sosedom parata živce ali pa si oglej dih jemajočo fotozgodbo deklice, ki je prvih 10 let svojega življenja preživela med divjimi živalmi v Afriki.

Priporočamo tudi: Odlični namigi, kako pripravimo najboljšo kavo!