Khloe Kardashian preživlja izredno težko obdobje

31-letna resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian je v solzah, saj je bivši mož Lamar Odom (s katerim naj bi bila uradno še vedno poročena) v izjemno kritičnem zdravstvenem stanju. Po zadnjih informacijah naj bi mu celo začelo odpovedovati srce!

Khloe Kardashian preživlja izredno težko obdobje (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2015

Kot poročajo številni tuji in domači mediji so znanega košarkarja Lamarja pred nekaj dnevi nezavestnega našli v hotelski sobi nekega bordela v Nevadi.

Od tam so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico v Las Vegas, kjer so zdravniki v njegovem telesu našli ostanke drog, med drugim tudi kokaina.

Po zadnjih inofrmacijah je Lamar v komi, diha s pomočjo naprav, začelo pa naj bi mu celo odpovedovati srce.

Ko je Khloe Kardashian izvedela, kakšno je stanje z Lamarjem, je skupaj s svojimi najbližjimi nemudoma odšla v bolnišnico, kjer leži njen nekdanji partner in se bori za življenje.

Lamar

''Še vedno ne morem povedati, za kakšno poškodbo možganov gre,'' so povedali zdravniki, piše Us Weekly. Lamarjevi možgani so otekli in je na dializi, ker sta mu odpovedali ledvici.

''Stvari niso videti dobro,'' je povedal vir in dodal, da je prav Khloe tista, ki sprejema odločitve o Lamarjevem zdravstvenem stanju.

Lamarjeva odvisnost tudi razlog za ločitev!

Khloe in Lamar sta se po samo treh tednih poznanstva poročila leta 2009, že po štirih letih zakona pa se je zveza začela močno krhati. Mediji so najprej poročali, da so njune težave v zakonu povezane z Lamarjevo nezvestobo, nato pa se je izkazalo, da je dosti huje.

Znani košarkar naj bi bil odvisen od crack kokaina (trdna prečiščena oblika kokaina, navadno uporabljena za kajenje), z odvisnostjo naj bi se boril že več let.

Avgusta leta 2012 je bilo tako hudo, da se je prijavil v kliniko za odvajanje odvisnosti, vendar jo je po lastni presoji zapustil že po treh tednih.

Po odvajanju se je nekaj časa upiral skušnjavi in celo uspešno zaključil košarkaško sezono z NBA moštvom Los Angeles Clippers. Kmalu po končani sezoni pa se je spet vrnil k težavam z drogo in se znova predal opojnim substancam.

Khloe

Soproga Khloe mu je ves čas stala ob strani in mu skušala pomagati. Večkrat ga je skušala prepričati, da ponovno poišče pomoč v zdravstveni ustanovi, a vsakič zaman.

Preberi še: Od enega fiksa do propada (kako droge zameglijo um)!

Priporočamo tudi članek: 5 osnovnih čustev, ki krmarijo naše življenje