Khloe Kardashian JE noseča!

21. 12. 2017
Khloe Kardashian JE noseča! (foto: Profimedia)
Profimedia

V zadnjem tednu poročamo o samih srečkah nosečkah, ki se jim je danes pridružila še Khloe Kardashian.

Ugibanja o tem, ali je Khloe res noseča, so se začela pojavljati že približno tri mesece nazaj. Takrat je krožilo ogromno govoric, da v klanu Kardashian-Jenner pričakujejo kar 3! otročke. Dojenčka pričakujeta Kim in Kylie, no, zdaj pa smo izvedeli, da tudi Khloe.

Kim je novico kmalu potrdila in za javnost povedala, da sta se z možem Kanyejem Westom odločila za nadomesto mamo, saj je Kim pri svoji drugi nosečnosti imela kar nekaj zdravstvenih težav. Za Kylie Jenner se ugibanja o nosečnosti še zmeraj pojavljajo, Khloe pa je danes vse razveselila s prisrčno objavo na Instagramu in tako končala vsa ugibanja.

Objavila je spodnjo luštno fotografijo in zapisala sledeče ...

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

"Moje največje sanje bodo postale resničnost! Imela bova dojenčka! Dolgo sem čakala in se spraševala, ampak se je izkazalo, da je Bog že ves čas imel načrt. On ve, kaj je delal. Jaz sem samo morala biti potrpežljiva in svoje zaupanje dati Njemu. Še zmeraj ne morem verjeti, da je najina ljubezen ustvarila otroka.

Tristan, hvala, ker me ljubiš takšno, kot sem! Hvala, ker z menoj ravnaš kot s kraljico! Hvala, ker se ob tebi vedno počutim lepo! Od vsega Tristan, pa sem ti najbolj hvaležna za to, da bom postala mamica!!! Zaradi tebe je bila ta izkušnja še bolj magična, kot sem si kadarkoli lahko predstavljala! Nikoli ne bom pozabila, kako čudovit si bil do mene v tem času!

Ljubezen moja, hvala, ker si me tako osrečil!"

Khloe Kardashian

Kot smo lahko videli v šovu Keeping Up With The Kardashians, se je Khloe z bivšim možem (Lamar Odom) zelo dolgo trudila, da bi zanosila, vendar se to ni zgodilo.

Lansko leto je spoznala Tristana Thompsona (26), s katerim sta kmalu začela zvezo. Njeni prijatelji in družina so večkrat poudarili, da Khloe že dolgo ni bila tako srečna. Sedaj, ko pričakujeta svojega prvega otroka, pa je zvezdnica res v svojem srečnem mehurčku.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

V svojem zapisu se je zahvalila tudi družini in vse oboževalcem, za vso neomajno podporo in zapisala:

"Hvala vsem za pozitivne vibracije in vse dobre želje! Vem, da o tem nisva veliko govorila, vendar sva to skrivnost želela ohraniti med nama, družino in prijatelji, dokler je to bilo mogoče. Da prve trenutke tega doživetja občutiva sama. <3

Hvala vsem za razumevanje. Sem zelo hvaležna, navdušena, živčna, neučakana, zelo vesela in prestrašena, vse naenkrat! Ampak je to najboljša kombinacija čustev, ki sem jih kadarkoli občutila! <3 <3 <3"

Čestitke srečnemu paru in upamo, da bomo lahko kmalu poročali o spolu dojenčka, ki je na poti. 

Pripravila: Tamara Bastarda
Vir: people.com

Preberi še: Enrique Iglesias in Anna Kournikova sta se razveselila dvojčkov!?

Priporočamo tudi: Eva Longoria bo postala mamica!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan