Khloe Kardashian dviguje prah z najnovejšo fotografijo - oglej si jo!

Khloe Kardashian je na Instagramu objavila fotografijo, ki je dvignila nemalo prahu. Kar je objavila, je namreč zdravju zelo škodljivo. 

Khloe Kardashian dviguje prah z najnovejšo fotografijo - oglej si jo! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2015

Že res, da je treba za lepoto včasih malo potrpeti. Kaj pa, če s tem tudi ogrožamo svoje zdravje? Sestre Kardashian so pripravljene marsikaj narediti za lepoto, pa tudi publiciteto. Najverjetneje je ravno na slednjo računala Kloe Kardashian, ko je objavila to fotografijo. Fotografirala se je v stezniku, ki ji je močno stisnil pas, in še druga dekleta pozvala, naj preizkusijo in si kupijo steznik. 

steznik

Ob fotografiji je pripisala: "Obsedena sem s telovadnico, a malo dodatne pomoči ne škodi. Ko boste preizkusile steznik, boste postale obsedene." Dodala je še link na trgovino, kjer lahko ženske takšen steznik kupijo. 

Javnost je na nogah predvsem zato, ker so stezniki škodljivi in škodijo delovanju notranjih organov. To, da smo se ženske skozi zgodovino znebile steznikov, je bil eden izmed velikih dosežkov. Le zakaj bi zdaj z njimi znova ogrožale svoje zdravje? Punce, ta trend izpustite, če imate rade zares rade sebe in svoje telo.