Bivši fant Britney Spears priznal, zakaj je bilo razmerje zanj neprijetno

Kevin Federline, znan kot nekdanji soprog Britney Spears, je presenetil z izjavo, da je bilo razmerje z nekdanjo princeso popa zanj neprijetno, in sicer zaradi Justina Timberlaka, ki je Brit ljubil pred njim.

Bivši fant Britney Spears priznal, zakaj je bilo razmerje zanj neprijetno (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2015

Glasbenik in igralec Justin Timberlake in njegova kolegica Britney Spears sta zvezdniški parček sestavljala med letoma 1999 in 2002.

Justin

Po razpadu razmerja je nekdanja princesa popa novo ljubezen našla v 37-letnem plesalcu, raperju, modelu in igralcu Kevinu Federlinu, s katerim se je celo sprehodila do oltarja.

Novembra 2006 je Britney zaradi nepremostljivih razlik po dobrih dveh zakonskih letih vložila zahtevo za ločitev in takrat je Kevinu na neki način očitno celo odleglo.

Kevin

Ker je že pred razmerjem z Brit poznal njenega bivšega fanta Justina, se je namreč počutil skrajno neprijetno, ko je začel pisati ljubezensko zgodbo s slavno pevko in igralko.

"Ko sva začela razmerje, mi je bilo neprijetno, slabo sem se počutil. Imel sem občutek, da bi ga (Justina) moral poklicati in se pogovoriti z njim o tem," je Kevin, ki je Justina spoznal leta 2002, ko je kot plesalec sodeloval pri snemanju videospota za njegov prvi solistični singel Like I Love You, pojasnil v intervjuju za tednik Us Weekly ter pristavil: "Toda nisem imel njegove številke."

Zdi se, da mu Justin razmerja z Britney ni zameril, saj sta po Kevinovih besedah še vedno prijatelja:

"Med mano in J-jem je vse kul. Bil sem tudi na njegovem zadnjem šovu v Las Vegasu in se družil z njim. Tam sem videl veliko starih prijateljev. Prijatelj sem tudi z vsemi njegovimi varnostniki, ki so čudoviti, neverjetni. Fantje, ki delajo zanj, so nekoč delali tudi zame. Pravzaprav nekateri še danes delajo z mano. Vsak pozna vsakega, vsak je prijatelj z vsakim. In ja, med mano in J-jem je vse kul."

Slavna fanta pa povezuje še nekaj – Kevinov najboljši prijatelj je Justinov koreograf, kar pomeni, da se tako ali tako s težavo izogneta drug drugemu. Včasih skupaj igrata tudi golf, a slavna skupna bivša punca nikoli ni tema pogovora.

"Ne, ne," se je Kevin nasmehnil ob vprašanju, ali se z Justinom kdaj pogovarja tudi o Britney, s katero ima dva sinova, devetletnega Seana Prestona in osemletnega Jaydena Jamesa

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Končno Victoria's Secret angelček z zdravo postavo!