Kendall Jenner popolnoma spremenjena, krive naj bi bile lepotne operacije

Ojoj, kaj pa si ti misliš o tem? Podpiraš takšne popravke, ali ne?

Kendall Jenner popolnoma spremenjena, krive naj bi bile lepotne operacije (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2018

Kendall Jenner je dolgo časa veljala za najlepšo članico klana Kardashian. Z zadnjimi fotografijami pa je pošteno šokirala svoje oboževalce, saj nihče ne ve, ali je to zares njena prava podoba ali gre zgolj za računalniško obdelano fotografijo.

Polemike je na spletu sprožila TA fotografija:

Kot so zapisali njeni oboževalci, naj bi imela na fotografiji Kendall opazno večje ustnice, njen obraz pa naj bi bil videti preveč umeten. Njeni sledilci se zato zdaj sprašujejo, ali gre morda za delo plastičnih kirurgov ali pa je Kendall zgolj nekoliko pretiravala z računalniško obdelavo svoje fotografije.

Čeprav Kendall še ni komentirala očitkov, je v preteklosti kar nekaj svetovnih zvezdnic priznalo, da se je poslužilo pomoči kirurgov. Preverite, katere:

Nicole Kidman

"Nekaj časa sem uporabljala botoks, in to ni bilo najbolje, saj sem komaj premikala obraz. Zdaj ga ne uporabljam več in končno se moj obraz premika," je Nicole izjavila pred petimi leti.

O drugem ne govori, a verjetno še vedno poskrbi za določene posege. Gub nima, zato je logično sklepati, da je redna obiskovalka lepotnih salonov.

Kaley Cuoco

Igralka, ki je zvezdnica serije Veliki pokavci, je priznala, da si je popravila nos in prsi. "Povečanje prsi je nekaj najboljšega, kar sem v življenju naredila za svoje telo," je zadovoljna s posegom povedala Kaley, ki se rada posluži tudi tretmajev s hialuronskimi polnili.

"Menim pa, da se mora ženska za poseg odločati zaradi sebe in ne zaradi drugih. Če si s tem izboljša samozavest, je namen dosežen," je še povedala pred časom.

Kylie Jenner

"Nič nimam proti lepotnim operacijam. A ko sem enkrat dobila anestezijo pri zobozdravniku, nanjo nisem najbolje reagirala. To me je pošteno prestrašilo," je povedala Kylie.

"Zaradi tega sama nisem nikdar šla pod nož in imam le ustnice napolnjene s polnili. Sem pa med tistimi, ki pravijo, da nikoli ne reci nikoli," dodaja.

Gwyneth Paltrow

Ameriška igralka Gwyneth Paltrow pravi, da uporablja le ogranske izdelke, da pa gre občasno na laserske posege. "To naredi življenje bolj zanimivo in me drži v ravnotežju med cigaretami in tofujem."

"Po mojem sem preizkusila že vse lepotne tretmaje," je odkrito spregovorila Gwyneth in dodala, da se kljub vsemu boji skalpela. "Sicer pa me vprašajte, ko bom imela 50 let. No, le z botoksom nisem bila najbolj zadovoljna. Bila sem kot Joan Rivers," je priznala.

Jamie Lee Curtis

Ameriška igralka Jamie Lee Curtis, hčerka že pokojnega hollywoodskega igralca Tonyja Curtisa, je priznala, da je podlegla nekaterim lepotnim posegom. Predvsem je bila zagovornica liposukcije, a danes priznava, da ima občutek, da to ni bilo najbolj učinkovito. Danes prisega na naraven videz in niti pomisli ne več, da bi šla na kakeršenkoli poseg.

Fotografije: Profimedia

Povzeto po prispevku objavljenem v reviji Lady

Preberi še: 8 majhnih trikov, kako biti neustavljivo privlačna kot Meghan Markle

Priporočamo tudi: Iskrena izpoved Manje Plešnar: "Prvi tedni materinstva niso bili rožnati" (zapis, ki bi ga morale prebrati vse mamice)