Kendall Jenner kriva za razpad razmerja Justina Bieberja in Selene Gomez?

Verjetno na tem svetu ni prav veliko ljudi, ki bi imeli toliko potrpljenja in razumevanja za problematično vedenje Justina Bieberja, kot ga je imela Selena Gomez, a zdi se, da je kanadski zvezdnik tokrat vendarle prestopil vse meje.

Nastala je prava hollywoodska žajfnica! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2014

Težko ali celo nemogoče je našteti vse prekinitve razmerja in poznejše sprave hollywoodskega parčka, ki ga oziroma sta ga sestavljala Selena Gomez in Justin Bieber.

Glavni razlog za to, da sta 22-letna ameriška igralka in glasbenica ter 20-letni kanadski glasbenik pred kratkim spet ubrala vsak svojo pot, naj bi bilo Justinovo domnevno romantično prijateljevanje z novopečeno manekenko Kendall Jenner, polsestro resničnostne zvezdnice Kim Kardashian. In to prijateljstvo sta negovala na skrivaj, za Seleninim hrbtom!

Selena je pobesnela

Naj spomnimo, da so Justina že konec septembra posneli na večerji v pariški restavraciji Ferdi, kar ne bi bilo prav nič neobičajnega, če mu družbe ne bi delala mlada, komaj 18-letna Kendall.

Da bi bila stvar še hujša, je v romantično francosko prestolnico dopotoval s Seleno, ki pa se ji je zlagal, da gre na večerjo s svojimi varnostniki in da se bosta dobila pozneje ter skupaj odšla na zabavo revije CR Fashion Book. Ko je Selena pozneje ugotovila, da ji je fant lagal, je seveda ponorela.

"Selena je bila besna, ko je izvedela, da je šel Justin na večerjo s Kendall. Lagal ji je. Bila je tako jezna, da se je iz Pariza v Los Angeles vrnila dva dni prej, njemu pa je rekla, da je njunega razmerja konec," je za ameriški tednik In Touch Weekly razkril dobro obveščeni vir, ki je želel ostati anonimen.

Sumljiva sporočila

Po poročanju britanskega tabloidnega dnevnika Daily Mail Selena niti slučajno ne verjame in ne zaupa Kendall. Med septembrskim romantičnim dopustom v Saint Martinu je v Justinovem mobilnem telefonu namreč našla sporočila, ki mu jih je pošiljala prav ta temnolasa televizijska zvezdnica in manekenka.

Iz njih je bilo razvidno, da sta se Justin in Kendall v zadnjem času veliko družila. Prav zaradi nezaupanja je Selena končala prijateljstvo s Kendall in z njeno dve leti mlajšo sestro Kylie Jenner, s katerima se je še aprila družila na slovitem festivalu Coachella Valley Music and Arts. Že tisti konec tedna naj bi Justin in Kendall nekaj imela.

"Justinu je rekla, da noče imeti več opravka z njima. To je med vrsticami pomenilo, da se mora tudi on nehati družiti z njima. No, Justin pa je pravzaprav ves čas pošiljal sporočila Kendall. V Parizu nista prvič skrivaj večerjala skupaj. Justin je vse priznal in trdil, da je Kendall le njegova prijateljica, Selena pa mu ne verjame. Zaradi tega sta se prepirala. Selena se počuti ponižano," je po tem, ko so ju skupaj zalotili v pariški restavraciji, še povedal anonimni vir.