Kendall Jenner je razkrila, zakaj se ne bo nikoli vpisala na fakulteto

20-letna Kendall Jenner iz slovitega klana Kardashian-Jenner je za revijo Vouge odločno povedala, zakaj ne bo nikoli postala študentka. Ob branju vsekakor ne pozabi, da je izobrazba za nas, navadne smrtnike, zelo pomembna in odpira nove poglede na svet in  nova vrata. 

Kendall Jenner je razkrila, zakaj se ne bo nikoli vpisala na fakulteto (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2016

Resničnostna zvezdnica in manekenka se je v intervjuju za posebno izdajo slovite modne revije Vogue izkazala kot zelo samozavestna mlada dama, ki je izključila možnost, da bi v prihodnosti začela obiskovati kolidž:

"Ljudje največkrat pravijo, da na kolidž hodijo zato, da bi dobili službo. Jaz jo že imam, torej ..."

Res je, 20-letna Kendall, ki je krasila tudi naslovnico omenjene revije, ima službo, in to zelo dobro službo. Kot manekenka je namreč izredno uspešna, sprehaja se po modnih brveh od New Yorka do Milana, pojavlja se v številnih priznanih modnih revijah, občudujemo pa jo lahko tudi v najrazličnejših kampanjah. Izkazala se je tudi kot poslovna ženska, saj je modna linija, ki jo je na trg izstrelila s sestro Kylie Jenner, čedalje bolj uspešna.

Število sledilcev na Instagramu - ima jih več kot 56 milijonov - sicer Kylie Jenner uvršča med najbolje plačane manekenke na svetu. Samo za eno objavo na Instagramu ji lahko pade v žep do 2 milijona dolarjev.  

Kendall Jenner na naslovnici revije Vogue

Kendall na naslovnici revije Vogue

Kendall Jenner za poletno kolekcijo Penshoppe 2016

Kendall Jenner za poletno kolekcijo Penshoppe 2016

Kendall Jenner Met Gala

Kendall Jenner na rdeči preprogi Met Gala

Kylie Jenner na Met Gala

Kylie Jenner na rdeči preprogi Met Gala

Oglej si še, kaj so na rdeči preprogi Met Gala nosile druge zvezdnice. Pripravil smo ti kar 20 videzov.  Preveri še, kaj tvoje rojstno število pove o tebi.  In preberi, kako je Instagram spremenil modni svet. 

Iz revije Lea.