Kemija med Lady Gago in Bradleyem je NEVERJETNA tudi v resničnem življenju, in mi imamo dokaz!

Zvezdnika Lady Gaga in Bradley Cooper sta pretekli vikend dokazala, da med njima vlada neverjetna kemija tudi v resničnem življenju. Poglej, s čim sta nas prevzela.

Kemija med Lady Gago in Bradleyem je NEVERJETNA tudi v resničnem življenju, in mi imamo dokaz! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2019

Pevka Lady Gaga in igralec Bradley Cooper, ki sta navdušila v filmu Zvezda je rojena (v izvirniku A star is born), sta dokazala, da kemija, ki je vladala med njima na velikem platnu, ni bila samo del njune izvrstne igre.

V javnost je namreč prišel posnetek s pevkinega nastopa v Las Vegasu pretekli vikend, kjer se ji je med pesmijo Shallow pridružil tudi Bradley. Pesem sta tokrat v živo zapela prvič in naravnost obnorela vse prisotne.

No, vse besede so odveč.

To neverjetno kemijo med njima enostavno moraš videti!

V videu Bradley, ki je režiral omenjeni film in v njem tudi igral, odpoje prvo polovico pesmi, medtem ko Lady Gaga kleči pred njim. Nato se pevka prestavi za klavir in odigra drugo polovico pesmi, ki jo igralec in pevka zaključita objeta.

Omenjena pesem je sicer nominirana tudi za oskarja za najboljšo izvirno pesem, prav tako pa je slavila na letošnji prireditvi Golden Globes.

Čeprav v Cosmo uredništvu naravnost obožujemo Irino Shayk ... Si tudi ti čisto malo želiš, da bi bila Gaga in Bradley par tudi v resničnem življenju? 🙈

Pripravila: N. Š.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Našli smo fotografije SKRBNO varovane nove hiše princa Harryja in Meghan Markle

Priporočamo tudi: TA nova (ženska) serija je OSVOJILA dekleta širom sveta (TV, prihaaaaajam)