Kdo rad daje ljubezni še eno priložnost?

Ko ljubezen ugasne in se poti razidejo, se nemalokrat zgodi, da partnerja spoznata, da sta naredila napako in da bi bilo vredno poskusiti znova.

22. 11. 2008

Nič drugače seveda ni niti v holivudu. Igralka Salma Hayek in poslovnež Francois – Henri Pinault nista edina zvezdnika, ki sta se odločila, da bosta dala svojemu propadlemu razmerju še eno možnost …

Salma Hayek & Francois – Henri Pinault

Fotografije kot iz družinskega albuma – oče, mama in otrok uživajo v dopustu na razkošni jahti pred Ibizo. Morje je prekrasne modre barve, sonce sije, vsi se smejijo in so srečni. Ko zapustijo jahto, 42-letna Salma Hayek v naročju drži enoletno hčerkico Valentino Palomo, Francois – Henri Pinault pa nosi njene čevlje. Pozneje on z malo plava v morju, Salma pa sedi ob ograji jahte in ju ljubeče gleda. Če nekdo opazuje to družinsko idilo, dobi vtis, da harmonija med staršema ne bi mogla biti večja.

Stop! Ali ni to par, ki je pred kratkim, julija letos, dramatično preklical zaroko? Ali ni to tisti Pinault, ki smo ga pred dobrim mesecem prav na tej jahti videli z drugo žensko? Takrat so svet obkrožile fotografije, na katerih je s 46-letno francosko jahačico Virginie Couperie plul ob italijanski obali. Virginie mu je najprej ljubeče namazala hrbet, potem pa sta si v valovih izme­njavala poljube. Šlo je za fotografije, ki so Salmo brez dvoma razžalostile. Je bogati poslovnež lepo igralko tako kmalu po razpadu razmerja res že pozabil?

Ne, kot lahko vidimo zdaj, je ni.

Do prvih poskusov zbliževanja je prišlo že pred mesecem, ko sta se nekdanja zaročenca v družbi hčerkice zabavala v podeželskem klubu Pacific Palisades.

"Bilo je tako prisrčno. Francois je ves čas pestoval dojenčka, se smejal in igral z njim," je povedal očividec. Tudi med dopustom na jahti je bilo videti, da je 46-letnik povsem iz sebe zaradi svoje ljubke hčerkice. In zaradi njene mamice. V tesnih kopalkah je Salma postavila na ogled svoje ženske čare, kar je bilo seveda še kako učinkovito. Na dan so spet privrela stara čustva. Pozneje so zaljubljena golobčka videli, ko sta tiščala glavi skupaj in se fotografirala. Očitno sta hotela dokumentirati neizmerno srečo. Tudi izid družinskega izleta kaže na to, da lahko upamo na srečen konec – vsi trije so odpotovali v Pariz, kjer Pinault živi.

George Clooney & Lisa Snowdon

En sam tango in že je bilo konec z njim. Ko je 47-letni hollywoodski zvezdnik George Clooney videl nastop Lise Snowdon v britanskem televizijskem šovu Strictly Come Dancing, je svoje nekdanje dekle bombardiral z rožami, čestitkami in SMS-sporočili.

Ko se je maja razšel z manekenko Sarah Larson, so se pojavile govorice, da bi rad ponovno osvojil Lisino srce. Lepa 36-letna voditeljica, ki je v Angliji medtem postala že velika zvezda in s katero se je že večkrat razšel ter pozneje obnovil zvezo, mu menda kar ne gre in ne gre iz glave.

No, iz glave pa mu ne gre niti druga nekdanja ljubezen, igralka Krista Allen, s katero je na žalost številnih oboževalk prav minuli teden že tretjič v nekaj letih obnovil zvezo. George in Krista sta prvič hodila leta 2002, dve leti pozneje pa je ona prekinila razmerje. Potem se je zvezdnik ogrel za Liso, a je ljubezen med njima po hitrem postopku ugasnila, zato se je leta 2006 spet podal v razmerje s Kristo, ki pa se je končalo še istega leta. Zdaj sta George in Krista očitno pripravljena preveriti, ali rek, da gre v tretje rado, res drži. Veliki zapeljivec je izjavil, da se njegova čustva do Kriste niso nikoli spremenila in da bi rad dal zvezi še eno priložnost.

Jennifer Aniston & John Mayer

Zvezdnica humoristične serije Prijatelji je morala popiti kar nekaj kozarčkov vina, da se je počutila primerno razpoloženo, da je dvi­gnila telefonsko slušalko in poklicala svojega bivšega. No, potem pa se je vse odvilo zelo hitro.

Glasbenik John Mayer se je oglasil in ni skrival, da je prijetno presenečen nad klicem svoje nekdanje ljubezni. Led je bil torej prebit in od takrat se ne­kdanja zaljubljenca redno slišita po telefonu. Še več, John bi se rad začel z Jennifer menda ponovno sestajati, igralka pa naj bi bila zaradi razvoja dogodkov zelo srečna. Konec koncev je zaradi prekinitve razmerja pred slabima dvema mesecema trpela bolj, kot je bila na začetku pripravljena priznati. Povrh vsega si je Jen zaradi ljubezenskih težav čedalje pogosteje privoščila podaljšane vesele urice.

Toda s popivanjem je zdaj konec, saj Johnu ni všeč, če Jen posta­ne preveč lahkomiselna. Srce Johna Mayerja za nekaj kozarčkov koktajlov manj – ni slaba zamenjava!

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri