Ljubezen po domače: Kdo je ženska, za katero se v oddaji borijo moški?

10. 3. 2018
Ljubezen po domače: Kdo je ženska, za katero se v oddaji borijo moški? (foto: POP TV)
POP TV

Čeprav smo Vesno Šošteršič bežno spoznali že v prvi sezoni oddaje Ljubezen po domače,  smo tokrat izbrskale nekaj podorbnosti o njenem življenju.

Vesna se je v prvi sezoni oddaje potegovala za srce kmeta Draga, tokrat pa bo njeno srce poskušali osvojiti moški, ki so ji poslali ljubezenska pisma.

In kot izgleda, bodo imeli kandidati kar težko nalogo, saj je Vesna samostojna ženska, ki najbolj uživa v družbi motorke in traktorja.

Vesna se je namreč rodila na kmetiji v vasici Veternik, kjer je na svet prijokala kot najmlajša med tremi otroki, njena ljubezen do kmetijskih opravil pa se je rodila zgodaj, saj je z delom na kmetiji začela že tik po zaključku osnovne šole.

"Jaz sem najmlajša in edina ostala na kmetiji. Sem zgovorna, vedno nasmejana, optimistična oseba. Obožujem pivo in dobro družbo," je o sebi pred snemanjem povedala Vesna, ki svojega življenjskega sloga ne bi zamenjala za nič na svetu.

Doma s staršema namreč skrbi za ekološko kmetijo, kjer redijo vole, prašiče, in jelene damjake, ukvarjajo se s poljedelstvom, imajo tudi gozdove in vinograde, zato dela pogumni Vesni ne zmanjka zlahka.

"Vstajam ob 6.30 in ves dan delam na kmetiji. Vedno grem najprej v hlev, potem pa postorim vse, kar je potrebno. Kosilo skuha mama, jaz kuham samo, če je nujno. Ona skrbi za gospodinjstvo, jaz raje delam zunaj," je povedala v svoji predstavitvi.

Srečo v ljubezni je načela kmetija

Kot je v svoji predstavitvi za POP TV povedala Vesna, je njena najdaljša zveza trajala leto dni, razlog za razhod pa naj bi se skrival prav v celodnevnem kmetovanju.

"Moja najdaljša zveza je trajala eno leto in se je končala, ker bivši partner ni želel ostati na kmetiji," je namreč povedala in dodala, da je kljub temu v življenju ni ničesar strah, ter da je pripravljena na nove življenjske izkušnje.

V oddajo je namreč vstopila z željo, da bi našla mirnega, poštenega fanta, s katerim bi si lahko ustvarila družino. 

Fotografije: POP TV

Preberi še: Indira Ekić (The Biggest Loser Slovenija) objavila novo fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna!

Priporočamo tudi: Že veš, koliko je z vodenjem Eme zaslužila Raiven?

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"