Kdo je Slovenka, ki je zavrnila Justina Bieberja?

'Zavrnitev', o kateri zadnje dni govori vsa Slovenija, je povezana z najstniškim idolom Justinom Bieberjem in našo najboljšo plesalko Niko Kljun, ki pleše z največjimi svetovnimi zvezdami našega časa.

Kdo je Slovenka, ki je zavrnila Justina Bieberja? (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2017

Na spletu so se v zadnjih dneh vrstila ugibanja, zakaj in kako je Nika Kljun, slovenska plesalka, ki ji je uspel veliki preboj in je danes uspešna v Los Angelesu, kjer pleše z največjimi svetovnimi zvezdami našega časa, zavrnila Justina Bieberja. No, mi smo stvar raziskali in zadevi prišli do dna.

Nika Kljun
Njen najboljši trenutek, pravi, so bile MTV Video Music Awards.

"Da ne bo pomote, zavrnila nisem Justina Bieberja, temveč delo z njim, ker nisem bila prosta za datume, ki so mi bili ponuje­ni," je kar naravnost povedala Nika novinarki naše hiše.

Punca je sicer v preteklosti že sodelovala z Justinom. "Bili smo super ekipa, izkušnja je nepozabna," pove.

Nika Kljun
Nika pleše z največjimi svetovnimi zvezdami našega časa.

Kot koreografinja ali asistentka koreografije je nedavno sodelovala tudi pri šovu Simona Cowella z naslovom La Banda, pri največjih plesnih šovih Amerike Dancing with the Stars in So You Think You Can Dance, koreografira za glasbenike, učila pa je že v več kot 30 državah po svetu.

Njen najboljši trenutek, pravi, so bile MTV Video Music Awards, "ko sem pred celim svetom in zvezdniki v prvih vrstah, kot so Lady Gaga, Beyonce, Janet Jackson itd., nastopala v vlogi ene in edine Britney Spears, mojega najstniškega idola. Še danes nepojmljiv občutek."

Nika Kljun
Kot koreografinja ali asistentka koreografije je nedavno sodelovala pri šovu So You Think You Can Dance.

"Kakšna pa je Jennifer Lopez, glede na to, da je tudi sama plesalka, je bilo težko delati z njo," je novinarka spraševala dalje.

"Ni težko delati z njo, le vedeti moraš, da je ženska, ki ve, kaj je trdo delo, zato ima rada ljudi okoli sebe, ki imajo dobre delov­ne navade. Ve, kaj hoče, in stoji za svojimi načeli, kar pa lahko marsikaterega plesal­ca spravi v nelagodje," pove Nika.

Nika Kljun
Nika Kljun je naša najboljša plesalka, ki ji je uspel veliki preboj in je
danes uspešna v Los Angelesu.

"Vsi smo tam zaradi dela, zato je odnos med pevci in plesalci seveda profesiona­len. Kot koreograf imaš seveda z njimi veli­ko več osebnega odnosa, a včasih se pevci odprejo tudi plesalcem. Kljub temu moraš poznati mejo in ostati profesionalen,"

odgovori vrhunska plesalka, ko jo novinarka vpraša, če se ima možnost tudi pogovarjati z zvezdniki, ko dela z njimi.

Nika Kljun
Nika Kljun z mamo in očetom, ki sta lastnika plesne šole Bolero.

Zanimalo nas je tudi, ali namerava ostati v Los Angelesu, kjer deluje, ali se bo kdaj vrnila nazaj v Slovenijo?

"Zagotovo bom vedno povezana s plesno šolo Bolero, saj je Bolero moja poslovna naveza, prav tako imam v Sloveniji svoje starše, brata in sorodnike.

Kdaj se bom vrnila, mi je v tem trenutku težko odgovoriti, saj sem poslovno kot koreografinja trenutno v Ameriki in po svetu v polnem zagonu in samostojno kariero tukaj jemljem resno. Čas bo pokazal svoje. Ta trenutek se v Sloveniji ne vidim, na žalost je trg zame premaj­hen, če pa bi me Slovenci želeli za kakršni koli večji projekt, večmesečno sne­manje, poslovno navezo, pa bi se z veseljem vrnila v Slovenijo za krajše obdobje," zaključi.

Napisala Eva Jandl za revijo Nova
Za splet priredila Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Osebni arhiv/Revija Nova

Poglej še, kaj Tanja Žagar počne tik pred porodom in kako ljubko hči ima Anika Horvat

Priporočamo tudi članek: Rebeka Dremelj je KONČNO pokazala obraz svoje hčerkice Šajane

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri