Kdo bo prej dobil otročka?

Demi Moore in Ashton Kutcher ter Bruce Willis in njegova soproga Emma Heming imajo isti cilj - oba para si čim prej želita otroka.

11. 6. 2009

Utegne se zgoditi, da bosta idilične odnose med obema paroma zasenčili jeza in slaba volja.

Zastavili so si iste cilje

Bruce Willis in njegova nova žena, model Emma Heming, si iz vsega srca želita otroka, kar velja tudi za igralca Demi Moore in Ashtona Kutcherja. Toda možnosti za izpolnitev te želje so med paroma porazdeljene neenakomerno, kar ogroža prijateljstvo med Bruceom in Demi.

Privlačna igralka in Ashton si namreč že skoraj štiri leta prizadevata, da bi uresničila željo po naraščaju, a za zdaj žal neuspešno. Kmalu po poroki septembra 2005 je mama treh pubertetniških hčerk v nekem intervjuju – tedaj še z nasmeškom na obrazu – izjavila:

"Prav gotovo si želiva imeti otroke in tudi trdo si prizadevava za to. Ljubiva otroke. Zelo rada sem mama in to je moja najboljša vloga. Moja družina je največje veselje mojega življenja, vse drugo je le bonus."

Toda Demi nikakor ne more zanositi.

Medtem je postala nekakšna javna skrivnost, da se je par pri uresničevanju projekta 'naraščaj' zatekel po medicinsko pomoč.

"Prosila sta za nasvet glede umetne oploditve," je povedal njun znanec in dodal: "Če tudi ta metoda ne bi bila uspešna, pa sta se že pogovarjala o nadomestni materi ali posvojitvi."

Tudi Bruce si je postavil natančne in povsem jasne prioritete – najprej je na vrsti družina:

"Veliko bolj ponosen sem na to, da sem oče, kot na to, da sem igralec. Da sem dober oče, je zame pomembnejše od vsega drugega na svetu."

Prijateljstvo po ločitvi

Aristotel je nekoč zapisal, da je 'enakost duša prijateljstva'. To naj bi pomenilo, da se lahko dva človeka odlično razumeta in sta prijatelja le, če sta na isti ravni, če sledita istim ciljem, si delita mnenja ter predstave o življenju in če drug drugemu ničesar ne zavidata. Ravno zato je do zdaj vse tako čudovito funkcio­niralo v prijateljstvu med Bruceom in Demi, in to kljub ločitvi po 13 letih zakona.

Oba sta prepričana, da bolje živita drug brez drugega. Skupaj sta skrbela za to, da zlom njunega zakona ni pomenil tudi zloma družine. Poleg tega pa sta oba našla novo veliko ljubezen.

Po vsem tem bi bilo preveč žalostno, če bi tekma za otroka med Demi in njenim nekdanjim soprogom uničila na videz zelo stabilne in srečne prijateljske odnose med paroma Demi – Ashton in Bruce – Emma. Še najbolj bi to prizadelo otroke, 20-letno Rumer, 17-letno Scout in 15-letno Tallulah.

Ena sama, velika razširjena družina

Prav najmlajša je že večkrat poročala o miroljubnih odnosih v sedemčlanskem klanu Kutcher – Moore – Willis – Heming:

"Ljubim to! Smo velika družina. Ob večerih vedno posedamo skupaj in se smejimo."

'Vsi' so mama in oče – MOD (to je kratica za 'my other dad' ali v prevodu 'moj drugi očka', kakor Demijine hčerke kličejo Ashtona) in MOM ('my other mom' oziroma 'moja druga mama', torej Emma). Morda se bo veseli družbi kmalu pridružil še MOB ('my other brother' – 'moj drugi brat') ali MOS ('my other sister' – 'moja druga sestra').

Bo zavist uničila odnose?

Toda kako bo Demi to prenesla? Ji bo uspelo, da bo ostala mirna, če bosta Bruce in Emma dobila naraščaj, medtem ko bosta ona in Ashton še vedno goreče hrepenela po potomcu? Igralka si nič na svetu ne želi bolj kot to, da bi mladega moža osrečila z očetovstvom.

Načeloma pa je že našla notranji mir in zdi se, da je zadovoljna z življenjem, kar se vidi v njenem odnosu do kočljivih tem, kot je na primer staranje:

"Nehala sem zapadati v paniko zaradi tega. Namesto da se osredotočam na gube, raje mislim na to, kar sem dosegla v življenju. Imam čudovit zakon, tri krasne hčerke in neverjetno veliko družino, poleg tega pa imam tudi prijatelje, ki jih ljubim."

Lepo. Torej je najverjetneje niti tekma za naslednjega otroka, ki se bo pridružil slavnemu klanu, ne bo vrgla iz tira.

Vir: Lea

www.govori.se