Kdaj bo prišel pravi?

Človek bi pomislil, da so bogastvo, lepota in uspeh zagotovilo za srečo na vseh področjih življenja, a še zdaleč ni vedno tako.

17. 11. 2007

Najboljši dokaz za to so tudi nekatere zvezdnice, ki kljub vsem naštetim atributom nikakor ne morejo najti tiste prave, iskrene in predvsem dolgotrajne ljubezni.

Cameron Diaz

Odkar se je igralka januarja letos po slabih štirih letih razšla s 26-letnim pevcem Justinom Timberlakom, vsi, ki radi spremljajo dogajanja v Hollywoodu, čakajo na novo veliko ljubezensko zgodbo 35-letne svetlolaske.

Poleti se je nekaj časa sicer tolažila v objemu poročenega iluzionista Crissa Angela, a se iz romance ni razvilo nič posebnega. No, pred kratkim pa je dvignila kar precej prahu, ko je med snemanjem filma What Happens in Las Vegas fliirtala s soigralcem Ashtonom Kutcherjem, a tudi iz te moke ni bilo kruha, saj je 29-letni igralec v trdnem primežu svoje 44- letne soproge Demi Moore. Novega razmerja 'Čarlijevega angelčka' torej za zdaj še kar ni in ni na vidiku ...

Drew Barrymore

Prav pred kratkim je 32-letna igralska zvezdnica razložila, da se je lotila iskanja moškega svojega življenja.

Drew ima za seboj dva ponesrečena in predvsem izredno kratkotrajna zakona. Lastnik bara Jeremy Thomas jo je že štiri tedne po poroki nagnal iz svojega življenja, s 36-letnim komikom Tomom Greenom pa je v zakonskem jarmu zdržala le šest mesecev.

Igralka, ki je kot majhna deklica zablestela v filmu E. T. Vesoljček, se je januarja letos razšla še s Fabriziem Morettijem, bobnarjem skupine The Strokes, s katerim je hodila od aprila 2002. Tudi to razmerje ji je menda požrlo kar precej živcev, a že pri naslednjem moškem naj bi bilo vse drugače …

Reese Witherspoon

Enaintridesetletna simpatična dobitnica oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Hoja po robu je bila srečno porocena s 33- letnim igralskim kolegom Ryanom Phillippejem, s katerim ima dva otroka, osemletno hčerkico Avo Elizabeth in štiriletnega sinčka Deacona.

Sedmo, pregovorno najbolj 'odločilno' leto zakona pa je bilo usodno tudi zanju in zvezdnika, ki sta se spoznala leta 1997, poročila pa dve leti pozneje, sta oktobra lani naznanila, da se ločujeta.

Reese ima sicer že dobrih šest mesecev razmerje z zelo zaželenim 26-letnim igralcem Jakom Gyllenhaalom, ki se je izkazal z vlogo v filmu Gora Brokeback, a ta zveza je daleč od stabilne, saj sta šla v tem času že večkrat narazen in se ponovno pobotala. Trenutno sta menda spet narazen.

Lindsay Lohan

Enaindvajsetletna igralka, ki je postala slavna kot mala deklica v družinski komediji Past za starše leta 1998, vse od takrat na poslovnem področju ni naredila ničesar posebnega. Pravzaprav je znana le še po škandalih in skrajno pikantnih aferah.

No, prave in velike ljubezni pa Lindsay še ni našla. Namesto da bi si poiskala resnega fanta, se je utapljala v odvisnostih od alkohola in mamil, prav pred kratkim pa je že tretjič obiskala kliniko za zdravljenje odvisnosti, ki jo je že zapustila.

Menda se je prav tam zaljubila v nekega deskarja na snegu. Preostane nam torej le to, da upamo, da bo tokrat našla dolgotrajno srečo v ljubezni …

Jessica Simpson

Dejstvo je, da bi na milijone moških po vsem svetu z veseljem spoznalo 27-letno pevko in igralko. Ravno zato je še toliko težje verjeti, da je imela lepotička po tri leta trajajočem zakonu s 35-letnim pevcem Nickom Lacheyjem, ki se je končal leta 2005, eno samo afero!

Srečni izbranec, ki je devet mesecev užival v njenem naročju, je 30-letni pevec in znani 'tolažnik' žensk John Mayer, s katerim pa se je maja letos razšla. Zdaj je Jessica menda v fazi iskanja novega ljubimca.

Penelope Cruz

'Najuspešnejši španski izvozni artikel' prisega na ljubezen po končanem snemanju. In tako se je leta 2001 33-letna igralka med snemanjem filma Vanilla Sky zaljubila v 45-letnega Toma Cruisea, s katerim je hodila tri leta, do januarja 2004.

Februarja 2005, med snemanjem filma Sahara, pa je njeno srce osvojil privlačni 37-letni igralec Matthew McConaughey. Že maja 2006 sta se Penelope in Matthew razšla, kmalu zatem pa je imela lepa Španka še afero z igralcem Orlandom Bloomom. Tudi ta ljubezen je kmalu ugasnila in trenutno je Penelope

samska ter v iskanju velike ljubezni …

Mischa Barton

V ameriški seriji The O. C. jo obožujejo prav vsi moški, v zasebnem življenju pa 21-letni igralki ne gre ravno tako dobro.

Njeno razmerje z 28-letnim rokerjem Ciscom Adlerjem je minilo v znamenju številnih vzponov in padcev. Po dveh turbulentnih letih naj bi bilo zdaj med njima dokončno konec …

Mariah Carey

Sedemintridesetletna pevka v najvišjih tonih prepeva o ljubezni, a pri njej se Amor že dolgo ni oglasil.

Že od leta 1998, ko se je po petih letih ločila od zdaj 58-letnega šefa založbe

Casablanca Records in nekdanjega predsednika založbe Sony Tommyja Mottole, je pravzaprav ves čas samska in osamljena.

Vir: Lea