Katy Perry: John Mayer je genij!

Pevka Katy Perry, ki trenutno kraljuje na lestvicah z novo uspešnico Roar, je med promocijo zadnjega albuma Prism, spregovorila tudi o ločitvi in Johnu Mayerju.

Katy Perry: John Mayer je genij! (foto: profimedia) profimedia
1. 10. 2013

Katy Perry, ki je kmalu po ločitvi od Russella Branda, začela razmerje s pevcem Johnom Mayerjem, je v intervjuju za revijo Billboard Magazine, spregovorila o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

John je genij

''John je dobesedno genij, kar je razvidno tudi iz njegove glasbe. Vedno mu pravim' Dragi, veš, da bom, potem ko umreš, tvoje možgane morala podariti znanosti, da bomo lažje razumeli, kako te iskrice tam zgoraj delujejo,'' je med pogovorom z novinarjem dejala Katy in dodala, da Johnovo ustvarjanje glasbe ni edina stvar, zaradi katere misli, da je genij.

''Včasih zvečer, ko sva v postelji, John rešuje križanke. Vsak večer vsaj eno križanko poskusi dokončati v desetih minutah. Ko se za nekaj odloči, to tudi dokonča. Res je neverjeten!''

Po ločitvi je imela temne misli

Dosti  manj navdušenja pa je Katy pokazala, ko se je pogovor dotaknil njenega propadlega zakona. Zvezdnica priznava, da so se je po ločitvi lotevale temne misli, ki so, med drugim,  navdihnile pesem By the Grace of God z zadnjega albuma.

''Ta pesem iskreno kaže, kako težko je bilo. Vprašati sem se morala, ali si želim vztrajati. Ali naj še živim? Vse moje pesmi so avtobiografske, ker drugače ne znam pisati, zato vsem oboževalcem pravim: 'Če želite vedeti vse o meni, poslušajte moje pesmi!''