Katie Holmes in Jake Gyllenhaal: Nov zvezdniški par?

20. 1. 2013
Katie Holmes in Jake Gyllenhaal: Nov zvezdniški par?

Pred kratkim so se začele širiti govorice, da naj bi bila igralca Katie Holmes in Jake Gyllenhaal najnovejši zvezdniški par, kar pa sta oba zanikala.

Prvič je novico, da naj bi se nekdanja žena 50-letnega igralca Toma Cruisea videvala z Jakom, objavil italijanski tabloid Grazia.

34-letna Katie naj bi redno obiskovala dve leti mlajšega igralca v njegovem stanovanju v predelu West Village v New Yorku, kjer se na skrivaj družita ob romaničnih večerjah. Jake in Katie naj bi se spoznala prek skupnega prijatelja, igralca Joshue Jacksona, ki ga Katie pozna še iz časov snemanja priljubljene serije Simpatije. O govoricah se je razpisal tudi Perez Hilton, blogar, ki je znan po tem, da prvi izve najbolj vroče novice. Na svoji spletni strani je razkril izjavo vira blizu Katie and Jaka:

"Za novim romantičnim razmerjem stoji Josh. Katie pravi, da imata z Jakom veliko skupnega, da jo je videl nastopati v predstavi Dead Accounts in da ga je že večkrat obiskala v njegovem stanovanju v West Villageu."

Katie pa si je ogledala Jakovo delo v predstavi If There is I Haven't Found it Yet.

Govorice so se pojavile pol leta po tem, ko je zvezdnica vložila zahtevo po ločitvi od Toma Cruisea, s katerim je bila poročena pet let in s katerim ima šestletno hčerko Suri. Eden izmed najbolj priljubljenih zvezdniških parov, ki je bil skupaj vreden dobrih 206 milijonov evrov - večino jih je s filmi zaslužil Tom -, naj bi se začel oddaljevati že na začetku minulega leta, a Toma naj bi zahteva po ločitvi kljub temu močno presenetila, vendar ne tako kot zahteva po skrbništvu nad Suri. Katie je kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razike. Odkar sta se 'TomKat' (kot so par radi imenovali v medijih) razšla, so oči javnosti še bolj uprte vanju, saj bi vsi radi vedeli, kaj počneta zdaj, ko sta samska, in s kom bosta nadaljevala svoji ljubezenski zgodbi.

Govorice o Jaku so prve, ki so se pojavile, odkar sta se Katie in Tom uradno razšla, a kot kaže, niso resnične. Igralkini predstavniki so se takoj odzvali in v uradni izjavi zanikali vsa namigovanja, da naj bi se Jake in Katie videvala.

"V tej zgodbi ni niti zrna resnice. Niti najmanjši del ni resničen," so povedali medijem. Tudi Gyllenhaalovi zastopniki so dali podobno izjavo.

"Gre za popolno izmišljotino," so zapisali.

Čeprav naj bi bile govorice neresnične, so mediji že popolnoma navdušeni nad idejo o novem parčku in upajo, da se bo kmalu izkazalo, da je v govoricah vsaj kanček resnice.

Tudi Toma obkrožajo govorice

Za zdaj še samski

Konec leta se je začelo šušljati, da naj bi Tom Cruise končno prebolel svojo nekdanjo ženo in našel ljubezen v objemu 26-letne vodje restavracije Cynthie Jorge. Sveže ločeni igralec govoric ni želel komentirati, vendar so viri blizu njega zanikali, da bi bil Tom spet v zvezi. Eden izmed njegovih znancev je sarkastično povedal, da je zvezdnik priljubljenega filma Misija nemogoče še vedno samski in da se namerava v prihodnosti pogovarjati z ženskami, kar pa še ne pomeni, da se z njimi tudi videva.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ