Katie Holmes dve leti po ločitvi od Toma Cruisea še vedno samska

Igralka Katie Holmes, ki se je julija 2012 po slabih šestih letih zakona ločila od kolega Toma Cruisea, je v najnovejšem intervjuju povedala, da obožuje življenje v New Yorku in vlogo mame. Trenutno je simpatična zvezdnica osredotočena zgolj na materinstvo in posel.

Katie Holmes (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2014

Naslovno stran avgustovske številke revije Glamour krasi 35-letna igralka Katie Holmes, ki je bila na naslovnici te revije nazadnje pred petimi leti. Tokrat je celo odvrgla cunjice in se fotografirala zgoraj brez, a si je z rokami prekrila prsi. Mama osemletne deklice Suri je dokazala, da še vedno skrbi za svojo lepo postavo, v intervjuju za omenjeni mesečnik pa je spregovorila tudi o svojem zasebnem življenju. Slavna samohranilka s svojo hčerko ne živi v Los Angelesu, ampak v New Yorku, ki ga obožuje, ker se na enem mestu prepletajo številne kulture. Čeprav sta od ločitve od 52-letnega hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisea minili že dve leti, pa je Katie še vedno samska.

"Osredotočena sem na materinstvo in posel, a sem še vedno velika romantičarka," je dejala igralka, ki je soj reflektorjev izkusila že pri 19 letih. V nasprotju z njenimi številnimi kolegi, ki so pokleknili pod bremenom slave, pa se je Katie slabim stvarem, ki jih prinaša zvezdništvo, uspelo upreti: "Družina me drži pokonci. Že od nekdaj me obravnavajo na isti način in hvaležna sem jim za to. Prav zaradi tega sem tako 'prizemljena'."

Katie

Ker je kot najmlajša od petih otrok odraščala v Toledu, za ameriške razmere ne ravno velikem mestu v zvezni državi Ohio, je že kot majhna deklica usvojila določene vrednote in delovne navade. Sicer pa Katie pravi, da je materinstvo najlepše darilo doslej, in poudarja, da ni niti pomislila, da jo bo vloga mamice tako zelo spremenila: "Nisem si mogla niti predstavljati, da imam v sebi toliko ljubezni. Vsak dan odkrijem nekaj novega v tem majhnem človeškem bitju."

Tim Jeras za revijo Nova