Kateri zvezdniki so zamenjali stan?

Kdo se je lani poročil, kdo ločil in kdo je tik pred usodnim korakom?

2. 1. 2009

Proti koncu leta je brez dvoma vse najbolj zanimala ločitev pop kraljice Madonne, iz zakona pa sta uspešno ušla tudi Robin Williams in Morgan Freeman.

Srečno ločena

Po skoraj osmih letih zakona, dveh otrocih, obupnem filmu in spodletelim kabalističnim intervencijam se je končal zakon med Madonno in Guyem Ritchiejem. Govorice o ločitvi so se začele, ko je 50-letna pop legenda poletne počitnice preživela z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezem.

Madonna je Guya na nekem koncertu označila kot “čustveno motenega”, on pa prijateljem zaupal, da je bil seks z njo kot “ljubkovanje kosti”. Končalo se je s 55 milijonov vredno odškodnino za Guya in dogovorom o skupnem skrbništvu nad otrokoma.

Samski moški

Marsikdo je že slišal poročne zvonove za Georgea Clooneyja in manekenko Sarah Larson, a se je šarmantni filmski zvezdnik po letu dni spet znašel na seznamu najbolj iskanih samskih moških. Tega stanu si je zaželel tudi Morgan Freeman, ki se je po 24 letih zakona odločil za ločitev od žene Myrne.

Sporazumno sta se po 19 letih zakona razšla tudi igralec Robin Williams in producentka Marscha Garces. Zaradi odvisnosti od drog, fizičnega nasilja in prevar pa se je od zakona po desetih letih moral posloviti tudi Bill Murray. Pred sodnika sta zaradi ločitve stopila še razočarana gospodinja Nicollette Sheridan in Michael Bolton, od svojega dolgoletnega partnerja, zvezdnika ameriške nanizanke Beverly Hills 90210, Briana Greena, se je poslovila najbolj seksi ženska na svetu Megan Fox, ločile so se tudi zvezdnica filma Hudičevka v Pradi Anne Hathaway, glasbenica Shania Twain in hollywoodska lepotica Liv Tyler.

Kdo se je poročil?

Večno ljubezen in zvestobo so si obljubili eni izmed najbolj znanih lezbijk, ameriška televizijska voditeljica Ellen DeGeneres in igralka Portia de Rossi, Jessica Alba in njen izbranec ter oče njene hčerke Cash Warren, Beyoncé Knowles in Jay-Z, mlajša sestra Jessice Simpson, Ashlee Simpson in basist Pete Wentz, zvezdnik Ameriške pite Jason Biggs in igralka Jenny Mollen ter zvezdnica ameriške nanizanke Talenti v belem Katherine Heigl, ki je za moža vzela rokerja Josha Kelleyja. Omeniti je treba še pop divo Mariah Carey, ki se je na Bahamih skrivaj poročila s 27-letnim raperjem in igralcem Nickom Cannonom, s katerim sta bila par le nekaj tednov.

Vir: Lea

www.govori.se