Katere seks pripomočke obožujejo naši estradniki v postelji?

Prav nič sramežljivo uredništvo revije Lea je pobezalo nekaj naših estradnikov z vprašanjem: 'Katere pripomočje obožujete v postelji'' In? Beri dalje?

26. 10. 2011

Takole so se zjasnili:

Miki Bubulj: "Od predmetov lisice, drugače pa domišljijo. Sem zelo pripravljen za eksperimentiranje in različne skrajnosti, ampak v mejah normalnega. Živali mi ne sedejo. (smeh) Drugače pa se držim načela: Več nas je, bolje je."

Laura (Sexplosion): "Vsega po malem, glavno nalogo pa opravita domišljija in ‘tipček’."

Manche: "Uf, uf, veš, kako je v teh stvareh ... Najbolj uživam brez pripomočkov, ker mi je bolj všeč naravna scena. Tudi sam znam poskrbeti za posebne efekte. (smeh)"

Miša Margan: "Mojega fanta! (smeh) On je moj glavni pripomoček, brez katerega si posteljnih užitkov ne znam predstavljati."

Hm, nekam veliko (smeha) je bilo v njihovih odgovorih, pa tudi vrteli so se okoli 'kaše' kot mačka iz znanega ljudskega pregovora. So naši estradniki torej ... sramežljivi? (smeh)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri