Katera zvezdnica si je tetovirala celo zadnjico?

Cheryl Cole je razkrila dokončano tetovažo, ki prekriva spodnjo polovico njenega hrbta in zadnjico v celoti. Ti je všeč?

25. 8. 2013

Pevka Cheryl Cole, ki je izredno priljubljena na Otoku, je razkrila tetovažo, ki prekriva njeno zadnjico. Zvezdnica, ki je velika ljubiteljica telesnih poslikav, je pojasnila, da ima tetovaža osebni pomen.

''Tetovaža ima pomen, poleg tega pa so Angleške vrtnice moje najljubše rože,'' je med drugim razložila znana pevka, ter dodala, da je umetniško delo nastajalo skoraj osem mesecev. ''Bilo je zelo boleče, vendar mislim, da sem končala s tetovažami.''

''Tetovaža sicer ima pomen, vendar tega nisem storila zaradi kakšnega posebnega razloga, samo dizajn mi je bil zelo všeč,'' je Cheryl pojasnila v intervjuju za angleško revijo The Sun in še razkrila, da je tetovator Nikko Hurtado za zadnji del poslikave potreboval 15 ur.

Cheryl je na Instagramu objavila tudi fotografijo, na kateri pozira z Nikkom, ki je na svojem Twitterju zapisal da je delo trajalo kar nekaj časa in da je Cheryl zelo trdoživa lepotička. Cheryl je pod fotografijo z tetovatorjem Nikkom zapisala: ''Spoznajte najbolj talentiranega tetovatorja na svetu. Nikko Hurtado, hvala ti.''