Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih!

"Ja pa iiiiiiiii!" Še eden tistih dokazov, da so člani kraljeve družine le običajni ljudje! Se je še katera stopila ob njenih besedah? ❤️

Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2018

Mamica treh otrok, Kate Middleton, se je v zadnjem mesecu umaknila iz soja medijskih luči in se popolnoma posvetila svojemu tretjerojencu, princu Louisu. Zaradi novega družinskega člana se ni udeležila številnih kraljevih dogodkov, izjema je bila le pravljična kraljeva poroka minulo soboto!

Kljub temu, da se je iz medijskih dogodkov za trenutek umaknila, pa je poln urnik družinskih opravkov ni ustavil pri objavi uradne izjave, v kateri je spregovorila tudi o odnosu s svojimi malčki.

"To, da skupaj kvalitetno preživljamo svoj prosti čas je zelo pomemben del našega družinskega življenja. Kot materi mi seveda največ pomenijo preproste družinske aktivnosti, kot je igra na prostem z otroki," pravi Kate.

Pred časom je o materinstvu spregovorila tudi na londonskem maratonu, na katerem je kraljeva družina promovirala svoj projekt 'Heads together'.

"Materinstvo je včasih zelo samotno. Počutiš se izoliranega od sveta ... kljub temu pa se zavedam, da se v tistem trenutku veliko staršev počuti enako," je povedala.

V preteklosti fotografij kraljeve družine med igro ni bilo ravno na pretek, smo jih pa kljub temu lahko nekaj ujeli na uradnih družinskih fotografijah, ki jih vsake toliko objavi kraljeva družina.

Mi bi si jih brez dvoma želele še več. Pa ti?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kendall Jenner popolnoma spremenjena, krive naj bi bile lepotne operacije. Poglej, kako zgleda zdaj

Priporočamo tudi: Poroka na kraljevem dvoru: Kaj vse je v resnici šlo narobe?