Kate Middleton se je prvič po objavi 3. nosečnosti pojavila v javnosti - Tako je videti!

Angleška vojvodinja Kate pričakuje tretjega otroka. Kot pri prvih dveh nosečnostih so se tudi tokrat pojavljale hude slabosti, zato se je za kratek čas umaknila iz javnosti. Včeraj pa se je prvič po objavi 3. nosečnosti zopet pojavila javnosti na očeh.

Kate Middleton se je prvič po objavi 3. nosečnosti pojavila v javnosti - Tako je videti! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2017

Vojvodinja Kate je bila skupaj s soprogom Williamom in svakom, princem Harryjem, v Buckinghamski palači gostiteljica sprejema, namenjenega tistim, ki delajo v ustanovah za mentalno zdravje Velike Britanije. Včeraj smo namreč obeleževali Svetovni dan duševnega zdravja.

Nosila je čudovito modro obleko znamke Temperley London, vredno dobrih 740 evrov, pišejo na Cosmopolitan.com.

Kate Middleton

Stanje vojvodinje, katere nosečniški trenušček je že malce opazen, se je sicer že izboljšalo. Pričakujejo, da bodo do konca nosečnosti slabosti le še občasne. Sicer pa je Kate povedala, da je srečna in da poleg slabosti nima drugih težav.

Dodala pa je še, da se oba z Williamom tretjega otroka zelo veselita.

Kate Middleton

Kate in William veljata za moderni par, a občasno 'prekršita' kakšno kraljevo tradicijo. Z napovedjo, da pričakujeta tretjega otroka, sta prekinila 58-letno tradicijo – vojvoda in vojvodinja Cambridgea bosta postala prvi kraljevi par, ki ima tretjega otroka.

Kraljica ima štiri otroke: princa Charlesa, princeso Ano, Princa Andrewa in Edwarda. Da pričakuje tretjega otroka, je sporočila v letu 1959, ko je pod srcem nosila princa Andrewa. Vsak od njih pa ima po dva otroka.

Kate Middleton

Novi kraljevi dojenček bo z rojstvom postal peti po vrsti v tekmi za prestol in s tem princa Harryja zrinil na šesto mesto.

"Kate si je od nekdaj želela najmanj tri otroke, William pa o tretjem še ni razmišljal. Predvsem zato, ker je bil George precej težaven novorojenček," je povedal bližnji vir.

George in Charlotte

"Imeti še enega dojenčka se jima zdaj ne zdi več velik izziv. Že dvakrat sta izkusila prednosti in slabosti starševstva, ob strani pa jima stoji cela ekipa."

Katin stric se je na družabnih omrežjih celo pošalil, da je lepa rjavolaska rojena mati in da izredno dvomi, da se bosta 'ustavila' pri tričlanskem naraščaju.

Kate Middleton

Če se bo nadaljevala tradicija, ju tudi tokrat čakajo radovedna novinarska vprašanja glede spola novorojenčka.

Angleška javnost je izredno radovedna – stavnice prekipevajo z idejami, tudi morebitna imena postajajo predmet zanimanja. Kot napovedujejo trenutno, se jima bo pridružila malčica. Znova s kraljevskim imenom – Alice ali Victoria.

Če bo fantek, čemur kraljevi fanatiki dajejo manj možnosti, pa naj bi parček izbiral med Henryjem ali Arthurjem, so pisali v reviji Lea. Pustimo se presenetiti!

Preberi še: "Vedela sem, da jo moram spustiti" (ganljiv zapis Jadranke Juras ob izgubi psičke)

Priporočamo tudi: Rebeka Dremelj je KONČNO pokazala obraz svoje hčerkice Šajane in Poglej, kaj Tanja Žagar počne tik pred porodom!