Kate Middleton popolnoma IZGORELA, oglasila se je palača! TOLE so povedali!

Pa kaj se to dogaja? 😞

Kate Middleton popolnoma IZGORELA, oglasila se je palača! TOLE so povedali! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2020

V zadnjih dneh je splet preplavil članek, primarno objavljen v britanski  publikaciji Tatler, v katerem vir blizu družine razkriva, da je Kate Middleton zaradi Megxita popolnoma na koncu s svojimi močmi. 

V članku, ki so ga naslovili z 'Kate Velika' pišejo, da je po odhodu Meghan Markle in princa Harryja z britanskega dvora vse breme protokolarnih obveznosti padlo na princa Williama in vojvodinjo Kate Middleton.

Tudi njuni sledilci na družabnih omrežjih smo lahko videli, da v času koronavirusa nista niti najmanj počivala, saj sta se skoraj vsak dan preko Zooma javljala številnim organizacijam in na ta način podprla njihovo delo in trud. 

Prav slednje naj bi na Katinem počutju terjalo svoj davek, saj naj bi bila vse bolj utrujena, doživljala naj bi tudi že izgorelost, predvsem pa naj bi bila besna na Meghan in Harryja, ki sta brez razmišljanja odšla iz kraljeve družine in vse breme preložila na njiju.

"Že res, da je kraljevi par na Zoom klicih vedno nasmejan, a to še ne pomeni, da se tako tudi počutita," je zapisal avtor članka in dodal, da Kate še komaj zmore vso količino dela in je obenem zelo besna, da nima nobenega časa zase. Kljub temu, da je na video klicih vedno urejena, a komaj čaka, da se vse konča, da se lahko malo umiri," so zapisali.

In potem se je oglasila PALAČA:

"Omenjena zgodba vključuje številne nepravilnosti in napačna interpretiranja dogodkov, ki jih pred objavo Kensingtonska palača ni videla ali odobrila.

Kratko in jedrnato so vse govorice postavili pod vprašaj, kljub temu, da urednik časopisa popolnoma zaupa svojemu piscu in viru, ki pravita, da govorita resnico.

Hm. Komu verjeti?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Princesa Beatrice ima NAJBOLJ kul službo na svetu (in ne, biti princesa ne šteje)

Priporočamo tudi: Harry in Meghan živita na Beverly Hillsu, in TO so fotke NOTRANJOSTI njunega doma (Uradno je!)