Kate Middleton: Na njej je vse popolno

Odkar je Kate Middleton postala žena princa Williama, drugega v vrsti za britanski prestol, zanimanje zanjo ne pojenja. Vojvodinja je nenehno v soju žarometov javnosti in vsaj na Otoku ne mine dan, da se ne bi pojavila v katerem izmed časopisov ali revij.

9. 12. 2012

Prava modna ikona, ki vse, kar obleče, spremeni v trend ...

Le kako ji to uspeva?

Zdi se, da z veliko lahkoto, čeprav ima že od prej veliko izkušenj. Malokdo namreč ve, da je Kate nekoč delala kot modna svetovalka pri Jigsaw, veliki britanski modni verigi. Mladenka tudi ve, da si ne sme nikoli privoščiti slabega dne, kar se tiče pričeske.

Četudi še nekaj časa ne bo kraljica, se še nikoli v javnosti ni pokazala brez urejenih las. No, kakorkoli že, ko se enkrat pojaviš na skodelici kot suvenir, potem veš, da ti je v življenju uspelo.

Vsaj v Veliki Britaniji, kjer so spominki, kot so krožniki, skodelice in vaze, zelo priljubljeni. Seveda pa Kate tudi kar malce obsedeno skrbi za svoj videz. Obe z mamo sta namreč veliki zagovornici diete dukan, ki temelji na proteinih in s katero se hitro znebimo odvečnih kilogramov. Nekateri celo menijo, da je vojvodinja nekoliko presuha. Sama pravi, da se v svoji koži odlično počuti. In ko smo že pri koži, tudi za to dobro skrbi. Enkrat tedensko si privošči piling z napravo DDF 400X Revolve Micro Polishing System. Poleg tega želi vedno delovati malce zagorela od sonca, kar doseže z izdelkom Faux Glow Saint Tropez Gradual Tan Mousse. Svojega obraza ne skriva namenoma za klobuki, so pač priložnosti, ko pokrivalo enostavno mora imeti na glavi. Že zdaj ima zelo veliko zbirko klobukov, ki jih je nosila – od majhnih, velikih, povsem enostavnih do pravih naglavnih skulptur.

Nikar pa ne mislite, da si princ William in vojvodinja Kate nikoli ne privoščita ponočevanja (no, sta si ga, preden sta pred dnevi sporočila, da pričakujeta dojenčka).

Sicer pa, zakaj vendar ne. Sta mlada človeka, ki tu pa tam rada zajadrata v  katerega od klubov. Mogoče sta pred poroko to pogosteje počela, zdaj imata ogromno obveznosti. Vseeno pa ju kdaj ujamejo paparaci.

Vedno sta bila urejena in pazila, da se iz kluba nista 'valila' pijana in neurejena.

Si se kdaj spraševala, kdaj je bil tisti trenutek, ko so fotografi prvič ujeli Kate in Williama med izražanjem nežnosti?

To je bilo leta 2006 na smučanju. Od takrat Kate ni imela več miru in so ji fotografi začeli slediti na vsakem koraku. Tako kot nekoč Williamovi mami, princesi Diani. In prav zaročni prstan, ki ga je William podaril Kate, je nekoč njegov oče, princ Charles, podaril princesi Diani. Kate se zaveda, da mora imeti roke še posebej negovane, saj na prstu nosi izjemno bogastvo in prekrasen safir res ne prenese grde razpokane kože in neurejenih nohtov. Kate redko vidimo z rdečimi nohti, skoraj vedno ima nevpadljiv lak, običajno prozoren ali kožne barve. Tudi ličila, ki jih nanese na obraz, so zelo diskretna, saj ji je všeč naraven videz. Zaveda se namreč, da ni primerno, da nosi debele sloje pudra in težke barve na vekah. Je pa že pred nekaj leti poskrbela za bleščeč nasmešek na obrazu, saj si je dala pobeliti zobe.