Kate Middleton je s svojimi prsti sprožila preplah na otoku!

Kate Middleton zdaj že vrsto let živi pod sojem medijskih žarometov, tokrat pa so angleški časopisi svojo pozornost usmerili v njene prste! Že veš, zakaj?

Kate Middleton je s svojimi prsti sprožila preplah na otoku! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2018

Fotografe angleških tabloidov je na enem od dogodkov namreč zmotilo, da so njen kazalec, sredinec in prstanec iste dolžine.

Ker so sredinci večine ljudi daljši od ostalih prstov, so številni začeli z namigi, kaj bi to lahko pomenilo in na koncu sklenili, da je dolžina prstov povezana s pojavom raznih bolezni.

V preteklosti so znanstveniki namreč našli nekakšne povezave med dolžino prstov in pojavnostjo raka, saj so pred leti namreč sklenili, da imajo moški s kazalci, ki so daljši od njihovih prstancov, veliko manj možnosti, da bi v prihodnje zboleli za rakom prostate.

Podobno naj bi znanstveniki napovedali tudi za ženske, pri katerih naj bi izrazito dolg sredinec pomenil večje tveganje za raka dojk.

Zaradi podobnih napovedi so se Angleži že zbali za zdravstveno stanje svoje kraljeve ljubljenke, mi pa smo ugotovile, da to ne pomeni nič drugega, kot to, da so ljudje z dolgimi prsti zelo radovedni. 

Kakšne prste imaš pa ti? Zapiši nam v komentar! ;)

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Preveri, kaj o tvojem fantu razkriva njegova starost

Priporočamo tudi: Indira (The Biggest Loser Slovenija) končno razkrila svojo novo ljubezen!