Kate Middleton je najbolj zanimiva oseba na Otoku

Kate Middleton je noseča, Kate Middleton ni noseča ... Novica, ki se praktično vsak dan pojavlja v britanskih medijih. Lahko si samo mislimo, kako se počuti sama, ko bere vse te naslove. Zlasti če se trudi zanositi, pa ne more.

2. 12. 2012

Verjetno pa imata s princem Williamom le toliko obveznosti in dolžnosti, da bi zdaj težko skrbela še za otroka. Mogoče pa bosta presenetila že zelo kmalu. Tako vsaj pravi neki njun dobri prijatelj, ki je v intervjuju dejal, da bo kraljevi par decembra izdal neko lepo skrivnost. Seveda so vsi to izjavo pograbili in ponovno so se pojavila namigovanja, da je vojvodinja v blaženem stanju. Ugibanja o nosečnosti se vlečejo vse od poroke, ki je bila konec aprila lani. Res je, da si oba, tako Kate kot William, želita družino, in to kar veliko. Rada pa bi bila tudi mlada starša, kar pomeni, da verjetno res kmalu načrtujeta naraščaj.

V nekem tabloidu so pred kratkim celo zapisali, da naj bi v palači vsi skakali v zrak od veselja, saj bi to bila prva dvojčka kadarkoli na dvoru. William naj bi celo omedlel od veselja, ko ga je baje Kate obvestila, da je noseča. Seveda se je moral v vso zgodbo takoj vmešati tiskovni predstavnik Buckinghamske palače, ki je govorice zanikal.

"Če bi bilo to res, bi vam novico sporočili mi, s kraljevega dvora, in ne neki ameriški tabloid," se je glasilo obvestilo. William in Kate sta sicer že javno dejala, da si želita ustvariti družino, a da z otroki ne bosta hitela. A očitno ameriški tabloidi mislijo drugače in so že trikrat sproducirali novico, da je Kate noseča. No, pisali so tudi o tem, da je vojvodinja kmalu po poroki splavila in da princa takrat ni bilo v bližini, ker je bil službeno odsoten.

Kate se je že navadila

Catherine se je morala privaditi na nekoliko drugačno življenje.

A v tem letu se je že prilagodila pravilom priklanjanja in salutiranja. Po novem ji salutirajo policisti, ki varujejo kraljeve palače. Priklanjajo se ji tudi kraljevi služabniki. Eden izmed njih je povedal, da je bilo Kate sprva zelo nerodno, da je imela tolikšno pozornost od ljudi, ki jo komaj poznajo, zato je gledala v tla. V kraljevi 'hiši' pa veljajo stroga pravila priklanjanja med kraljevimi člani. Kraljici se priklanjajo vsi, tako da tudi Kate ne bo izjema. Če v sobo pride Camilla s Charlesom, se mora prikloniti Kate, a če Charlesa ni v bližini in je njegova žena sama, se mora Williamu in Kate prikloniti Camilla. Mačeha se mora prikloniti pastorku zato, ker je on naslednji v vrsti za kraljevi prestol, medtem ko je sama le priženjena. Če ostaneta Kate in Camilla sami, pa se mora prikloniti mlajša, saj je Camilla poročena s prestolonaslednikom.

Nesramna Camilla

Mačeha princa Williama, vojvodinja Camilla, je že lani začela govoriti o težavah z zanositvijo.

camella-kateRazložila je, da ima Kate težave z zanositvijo zaradi zdravstvenih zapletov, ki jih je imela kot najstnica. In ker Kate ni zanosila v roku devetih mesecev po poroki, je prekinila 200-letno tradicijo britanskega dvora. Tako William kot njegov oče Charles sta se rodila kmalu po poroki svojih staršev, zato je pritisk javnosti še toliko večji.

Kot prvi zapisali v reviji Lea