Kate in William z malo princesko že doma

Oglej si prve fotografije male dojenčice, ki so nastale pred vhodom v prestižni del londonske bolnišnice St. Mary's, Lindo Wing.

Kate in William z malo princesko že doma (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2015

V soboto, 2. maja, je vojvodinja cambriška Catherine Middleton povila drugega otroka - deklico. Princeska se je rodila ob 8.34 po lokalnem času, ob rojstvu pa je bila težka 3,72 kilograma.

Porod je očitno potekal kot po maslu, saj sta Kate in William še isti dan stopila pred novinarje in oboževalce britanske kraljeve družine in pokazala malo princesko, katere ime za zdaj še ni znano.

Ob pogledu na srečno družinico in sijočo Kate, ki je blestela v romantični rumeni obleki, kar nismo mogli verjeti, da je vojvodinja še isto jutro dejansko rojevala.

Ob Kate je bil ves čas princ William, ki jo je na dan poroda obiskal tudi s princem Georgeom.

George

Mali princ je takole celo pomahal novinarjem in drugim oboževalcem, ki so se zbrali pred porodnišnico.

princ george

Kmalu po tem, ko je novopečena družinica končala z 'uradnim' fotografiranjem pred vhodom v prestižni del londonske bolnišnice St. Mary's, Lindo Wing, so vsi skupaj krenili proti domu.

Družina namerava prve dni po rojstvu preživeti v Kensingtonski palači, kjer je njuna londonska rezidenca, nato pa naj bi se preselila na svoj dom v Anmer Hallu v Norfolku na vzhodu Anglije.