Kate in William ZAPUŠČATA palačo, našli smo redke fotografije njunega NOVEGA doma (poglej jih!)

Uradno je, da Kate in William zapuščata palačo in London, na spletu smo našli redke fotografije njunega novega doma - in ja, čudovit je! 

Kate in William ZAPUŠČATA palačo, našli smo redke fotografije njunega NOVEGA doma (poglej jih!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2022

Kate in William sta ta teden nepreklicno naznanila, da zapuščata palačo v Londonu in se selita v zgodovinsko okrožje Berkshire. Gre za jugovzhodni del Anglije nedaleč od Londona, kjer ima svojo rezidenco tudi kraljica Elizabeta.

Razlog za selitev je preprost - Kate in William si namreč želita, da bi njuni otroci odrasli v bolj 'normalnem' okolju ter v hiši z vrtom, k njuni odločitvi pa naj bi botrovalo tudi dejstvo, da v neposredni bližini živita tudi starša vojvodinje cambriške.

V tem okraju pa je odraščala tudi vojvodina. Kot poročajo britanski mediji, naj bi zdaj že skoraj 9-letni George in 7-letna Charlotte jeseni začela obiskovati šolo v bližini Windsorja.

To bo njun novi dom:

Za svojo novo rezidenco sta izbrala t.i. Adelaide Cottage, kako je videti, pa si lahko pogledaš spodaj.

Za razliko od Harryja in Meghan, ki sta svojo Frogmore Cottage do potankosti preuredila preden sta se vanjo vselila, Kate in William njunega novega doma ne bosta prenavljala. 

Hiša, v katero se bosta selila, je bila sicer v celoti prenovljena leta 2015.

Prav tako je znano tudi, da v njuni novi hiši ne bo živelo nobeno gospodinjsko osebje, ampak se bodo raje posluževali pomoči posestva Windsor.

Se spomneš Buraka iz Moja boš? Ne boš verjela, kaj je sporočil Slovenkam 😍

Fotografije: Profimedia, Arhiv AM, POP TV