Kate in William z malim princem že doma

Oglej si prve fotografije malega dojenčka, ki so nastale pred vhodom v prestižni del londonske bolnišnice St. Mary's, Lindo Wing.

Kate in William z malim princem že doma (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2018

Včeraj, 23. aprila, je vojvodinja cambriška Catherine Middleton povila tretjega otroka - fantka. Mali princ se je rodil ob 11.01 po lokalnem času, ob rojstvu pa je tehtal 3,8 kilograma.

Porod je očitno potekal kot po maslu, saj sta Kate in William še isti dan (natančneje po sedmih urah!) stopila pred novinarje in oboževalce britanske kraljeve družine in pokazala malega fantka, katerega ime za zdaj še ni znano.

Ob pogledu na srečno družinico in sijočo Kate, ki je blestela v čudoviti rdeči oblekici s čipkastim ovratnikom, kar nismo mogli verjeti, da je vojvodinja še isto jutro dejansko rojevala.

Ob Kate je bil tudi princ William, ki jo je na dan poroda obiskal s princem Georgeom in princesko Charlotte.

Mali princ je sramežljivo držal očka za roko, prikupna Charlotte pa je takole celo pomahala novinarjem in zbrani množici oboževalcev, ki se je zbrala pred porodnišnico.

Po obisku je otroka domov odpeljala varuška, Kate in William pa sta z novorojenčkom odšla domov (v zavetje palače, kjer si bo povečana družinica vendarle lahko vzela nekaj sladkih trenutkov zase) kmalu za tem. Ob odhodu so seveda Williama novinarji zasuli z vprašanji, predvsem so želeli izvedeti ime.

"Zelo sva srečna. Hvala. Zdaj sva trojno zaskrbljena," je povedal in razkril, da bomo ime izvedeli že zelo kmalu.

Ko je Kate rodila princesko Charlotte, so njeno ime razkrili dva dni po rojstvu, ravno tako je bilo tudi pri princu Georgeu.

Preberi še: Kate in William tretjič postala starša!

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju