Kate in William tretjič postala starša!

Oboževalci britanske kraljeve družine so vzhičeni! Mi pa tudi! Fantek je!

Kate in William tretjič postala starša! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2018

Vojvodinja cambriška Catherine Middleton je povila tretjega otroka - fantka. Mamica in detece se počutita odlično, so še sporočili iz Kensingtonske palače.

Kraljevi dojenček je na svet prijokal v zasebnem delu londonske bolnišnice St. Mary's, Lindo Wing. Na istem mestu, kjer sta na svet prijokala princ George in princeska Charlotte. In v isti bolnišnici, kjer je svoja sinova Williama in Harryja povila tudi pokojna princesa Diana

Princ se je rodil minuto čez 11. uro po lokalnem času, težak je 3,8 kilograma.

Že veš, kje sta se spoznala Kate in William?

Kate in William sta se spoznala na kolidžu St. Andrews, kjer sta oba študirala umetnostno zgodovino.

Njuno razmerje se je začelo leta 2003, uradno potrditev zveze pa smo dočakali marca 2004, ko sta bila zaljubljena golobčka na smučanju v švicarskem Klostersu.

Kljub temu, da je že na samem začetku kazalo, da sta popolna drug za drugega, pa ...

njuna ljubezen sprva ni vzdržala. Po približno štirih letih je William prekinil razmerje s Kate, ki je bila po besedah njenih prijateljev zaradi tega povsem zlomljena.

Kako sta se nato spet našla in dokončno 'zapečatila' svojo ljubezen, si lahko prebereš TUKAJ, kjer smo podrobno opisali njuno ljubezensko zgodbo.

Že pred poroko, ki je bila 29. aprila 2011 v Westminstrski opatiji, je bila britanska javnost navdušena nad rjavolasko, ki je v očeh ljudstva nekako nasledila princeso Diano.

S poroko je Catherine Elizabeth postala vojvodina cambriška ...

in kmalu je postala med bolj priljubljenimi člani kraljeve družine. Tako kot Diana je tudi Kate s svojo preprostostjo zelo hitro osvojila angleška srca.

Kot vsak član kraljeve družine je tudi ona sprejela odgovornosti svoje nove vloge in se udeleževala različnih dobrodelnih prireditev ter jih prirejala. Kjerkoli se je pojavila, vedno je bila oblečena po najnovejših modnih smernicah.

Leta 2013 je Velika Britanija končno dočakala prvega dojen­čka na britanskem dvoru. Princ William in vojvodinja Kate sta julija dobila prvorojenca Georgea, ki bo nekoč zasedel britanski prestol.

V britanskih medijih so se kmalu po rojstvu razpisali o tem, kako je vse skupaj potekalo, saj je Kate prijateljicam zaupala podrobnosti o porodu. Predvsem pravi, da je vesela, ker je bilo vse tako, kot si je vedno želela. Naravno in brez vsakršnih zapletov.

Približno pet let po rojstvu Georgea, se je družinica povečala za še enega člana. Pridružila se jim je princeska Charlotte. Danes pa je Anglija pozdravila še tretjega člana - še enega fantka.

Preberi še: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju

Priporočamo tudi: Teh 36 vprašanj ustvari takšno intimno bližino, da se bosta zaljubila!