Kate Balon: Na plaži ujeta med strastnim poljubljanjem, poklicali smo jo, kdo je srečnež (VIDEO)

Ko smo videle video, se ga nismo mogle nagledati! Kate je videti zaljubljena kot še nikoli! 😍

Kate Balon: Na plaži ujeta med strastnim poljubljanjem, poklicali smo jo, kdo je srečnež (VIDEO) (foto: PLanet TV, Siol) PLanet TV, Siol
20. 7. 2022

Ja pa iiiii! Ali ima Kate novo simpatijo?

Kate so ujeli na plaži, kjer se je poljubljala s skrivnostnim moškim. 

Kate Balon poznamo kot udeleženko v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled, kjer sta se za razmerje trudila s Sandijem. Znano je, da se njuno razmerje ni obdržalo, sedaj pa smo Kate zasačili z drugim. O čem govorimo?

Kate je nastopila v videospotu Davida Sinkoviča za pesem Dolores. Ko si ga boš pozorno ogledala, boš videla, da si z neznanim moškim izmenja tudi strasten poljub.

Videoposnetek si oglej tukaj:

Kate smo povprašali, kako je prišla do tega dela. Dejala je, da je David Sinkovič njen prijatelj in dodala: "Povabil me je k sodelovanju, če bi igrala v videospotu in me prosil, če imam še kakšnega prijatelja, da bi zaigrala par. Tako je v videospot prišel moj prijatelj. Drugače sem zelo uživala v snemanju. Ekipa je bila prijetna, vse je bilo top."

24ur: Tega POSNETKA gledalci verjetno NE bi smeli videti (saj potrjuje nekaj, kar si dolgo slutila)

Seveda nas je zanimalo, ali je soigralec v videospotu njen partner. "Ne ni, imava samo prijateljstvo. Ime mu je Miha Džovani," nam je zaupala.

Glede na poljub, ki je bil kar strasten, smo jo povprašale, ali bi se lahko iz tega prijateljstva razvilo kaj več in odgovorila je: "Hm, ne vem 🤔, odvisno kako bo vesolje odločilo, za enkrat čutiva oba samo prijateljstvo. 🤗" 

Dodala pa je še: "Poljubljanje pa je res bilo prijetno. 😊"

Le hip za tem, ko je Grašo postal očka, njegova bivša Danijela delila svojo VESELO novičko 😍

Fotografije: Arhiv AM, Igor Zaplatil, Planet TV