Katarina spet v objemu Bizovičarja

Igralka Katarina Čas in Aljoša Bagola, kreativni direktor Pristopa, sta veljala za sanjski par, vendar pravljica nima srečnega konca. Katarina se je, kot kaže, ponovno vrnila v objem Lada Bizovičarja.

26. 2. 2010

V začetku lanskega aprila so se se v javnosti pojavila namigovanja, da je Katarina kmalu po končani triletni zvezi z igralcem in televizijskim voditeljem Ladom Bizovičarjem že srečna v objemu drugega.

Govorice so se sprožile po lanskem Slovenskem oglaševalskem festivalu v Portorožu, kjer so navzoči opazili naklonjene poglede in pozornosti, ki sta si jih izmenjavala simpatična igralka in kreativni direktor Pristopa Aljoša Bagola. Tudi guru slovenskega oglaševanja, kot ga v javnosti radi označujejo mediji, je le nekaj mesecev pred tem končal razmerje z dolgoletnim dekletom Ireno, s katero pa je ostal v prijateljskih stikih in naš fotograf ju je v sredini lanskega maja celo ujel na skupnem ‘kofetkanju’ ob Ljubljanici, vendar Katarine to ni vznemirilo.

Slovenska estrada je po dolgem času končno postala bogatejša za še en sveže zaljubljen parček, ki je s svojo mladostno energijo, privlačnostjo in izvirnim smislom za modo - tako Katarina kot Aljoša veljata za dva izmed najbolje oblečenih Slovencev - privabil pozornost, kjerkoli se je pojavil.

Sprva sta svojo ljubezen pred radovednimi očmi medijev spretno skrivala, vendar je mladi kreativec kmalu potrdil, da je njuna zveza več kot le prijateljska, čeprav je ostal dokaj skrivnosten, češ da sta še vedno v ‘fazi sprehodov’. Po nekaj tednih se je omehčala tudi Katarina in se je s svojo novo ljubeznijo z roko v roki pojavila tudi v javnosti.

V preteklosti je bila glede svoje zasebnosti bolj skrivnostna in jo je nerada mešala z medijsko prepoznavnostjo, kar je v začetku lanskega leta pojasnila tudi v ekskluzivnem intervjuju za revijo Story:

“Nisem skrivnostna, a ne razlagam intimnosti ljudem, ki jih ne poznam. Moji prijatelji vse vedo. Res ne čutim potrebe, da bi javnosti razlagala, kakšno je moje ljubezensko življenje s partnerjem, kam razmerje vodi in kje bova na dopustu. Če znanim parom izpostavljanje ustreza, je to njihova izbira. Je pa res, da tistim, ki so v javnosti preveč osladni in se kar naprej poljubljajo ter objemajo, ne verjamem, zdi se mi, kot da tako iščejo potrditev od zunaj.”

Ker so želeli govorice o njunem razhodu preveriti iz prve roke, so pri Story oba glavna akterja tudi poklicali, Katarina jim je informacijo kratko in jedrnato pritrdila, Aljoša pa o aktualni temi ni želel razpravljati, mogoče zato, ker so ga ujeli ravno med sestankom. Glede na to, da je bilo v njegovem glasu čutiti otožnost, gre sklepati, da ga konec romance ni pustil ravnodušnega.

Aljoša Bagola

Vedno priljubljen med dekleti

Mlad, uspešen in postaven so zagotovo pridevniki, s katerimi bi lahko opisali 30-letnega Aljošo, ki je v zadnjih letih osvojil številna mednarodna priznanja na področju oglaševanja, kot mladi kreativec leta pa je Slovenijo zastopal tudi na največjem svetovnem oglaševalskem festivalu v Cannesu. Razlog, da je med ženskami tako priljubljen, je poleg zgoraj omenjenega zagotovo tudi njegov odštekan smisel za modo, saj nas preseneti na vsakem dogodku, pa naj bo oblečen v elegantno obleko ali raztrgane kavbojke in ohlapno majico - skratka, med nežnejšim spolom velja za dober ‘ulov’.

Stara ljubezen

Zbližali so ju Prepisani

Katarina v nadaljevanki Prepisani, pod njo se je podpisal Jonas Žnidaršič, igra glavno vlogo, Lado pa stransko. Očitno je to, da sta nekdanja zaljubljenca ponovno veliko časa preživela skupaj, pripomoglo k temu, da se je med njima spet vnela ljubezen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri