Katarina Čas spet pred filmskimi kamerami

Naša uspešna igralka v Beogradu snema znanstvenofantastični triler The Rift, v katerem bo nastopila v vlogi tajne agentke. Na dan so prišle prve fotografije in podrobnosti s snemanja.

Katarina Čas spet pred filmskimi kamerami (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
27. 3. 2015

Katarina Čas je v sredo v Beogradu pričela s snemanjem filma The Rift, ki pod režisersko taktirko Dejana Zečevića nastaja v srbsko-slovensko-korejski produkciji.

Gre za izjemno zanimiv žanrski projekt, in sicer znanstvenofantastični triler, v katerem igrata tudi srbski zvezdnik Dragan Mićanović in legenda ameriških televizijskih serij Monte Markham.

Katarina

V sredo, 25. marca, je v Beogradu padla prva klapa filma The Rift, najnovejšega projekta naše igralke Katarine Čas, ki je na lokacijo prispela naravnost z newyorške premiere drame Danny Collins, v kateri je zaigrala ob boku hollywoodskega zvezdnika Al Pacina.

Sedaj jo v naslednjih treh tednih čaka snemanje na različnih lokacijah v Beogradu in Pančevu.

Katarina

Znanstvenofantastični triler The Rift sicer prinaša zgodbo ameriških in srbskih agentov na njihovi misiji zavarovanja podatkov iz padlega ameriškega vojnega satelita.

Da ne gre za rutinsko nalogo, ugotovijo ob prihodu na mesto padca, saj jih namesto satelita tam pričaka nekaj drugega ... nekaj sovražnega, kar prihaja iz vesolja. Tako se začne boj za preživetje.

Milan

Gre za žanrski podvig producentov Milana Todorovića in Marka Jocića, ki sta s prejšnjima projektoma Zona mrtvih in Mamula dosegla prepoznavnost in uspeh širom sveta. Mamula je denimo trenutno v kategoriji tujih filmov na odličnem četrtem mestu po gledanosti na ameriškem Netflixu.

Srbsko-slovensko-korejsko produkcijo poleg Jocića in Todorovića (Viktorija Film in Talking Wolf Productions) zaokrožujejo še More in Dorup (Južna Koreja), BBO Star (Slovenija) ter Digitalkraft in Media Plus (Srbija).