Katarina Čas - goli kadri in Slovenija

Katarina Čas je s svojo goloto v filmu Volk z Wall Streeta dokazala, da je pogumna igralka, saj si bo Scorsesejev film ogledalo veliko število ljudi po vsem svetu.

14. 1. 2014

Katarina Čas je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Story tik pred premiero povedala nekaj sočnih detajlov o snemanju filma, ki bo po pričanju nekaterih morda postal celo kultni Scorsesejev film, 'pozabila' pa je omeniti tiste najbolj zanimive in vroče. V svojem zadnjem prizoru se namreč lepa Katarina prikaže povsem gola.

Katarina je v filmu povsem gola vsaj 20 sekund, od tega, ko se pojavi na vratih kopalnice in jo Scorsesejevo oko spremlja vse do postelje, na katero se povzpne z elegantnim skokom, malo zapeljivo zamiga z zadnjico in veselo skoči med rjuhe z moškim.

Kadri v katerih nastopa tudi Slovenija

Poskrbela pa je tudi, da je bil njen glas slišan, saj je v filmu kar nekaj kadrov, kjer s sliko ali v besedi omenijo Slovenijo.

Prva omemba je že ob predstavitvi Chantalle, ko DiCaprio jasno poudari, da ima njihova 'mula' slovenske korenine. Pozneje se prikaže v kadru s švicarskim bankirjem, ki jo vpraša, od kod je, in Katarina odločno pove, da iz Slovenije. Sledi še kader na ladji, kjer pomanjkljivo oblečena dekleta v rokah držijo slovensko zastavo, ki jo DiCaprio nato iztrga iz njihovih rok. Veliki finale pa pride, ko dekleta v rokah držijo aktovko, napolnjeno z zelenimi bankovci, čez katere je položen papir v barvah naše zastave in z napisom Slovenija.

Kmalu na velikih platnih tudi z Al Pacinom

Sicer pa si več o tem, da se že bliža dan, ko jo bomo lahko videli blesteti v novem filmu z Alom Pacinom v glavni vlogi, lahko prebereš na portalu govori.se.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri