Katarina Benček razkrila, ZAKAJ sta nehali s skupnim poslom Diamantke (o-o)

Zagotovo se spomniš, da sta Katarina Benček in Doroteja Premužič pred časom skupaj nastopali kot Diamantki. No, to je razlog, zakaj je tega posla KONEC!

Katarina Benček razkrila, ZAKAJ sta nehali s skupnim poslom Diamantke (o-o) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
1. 12. 2020

Leta 2010 sta se Katarina Benček in Doroteja Premužič kot prijateljici odločili, da skupaj stopita na poslovno pot. Ustanovili sta mlado skupino Diamantke, ki je pod svojim imenom združevala različna dekleta z bogatimi izkušnjami v medijskem prostoru, ki so na raznih poslovnih zabavah delale kot promotorke in hostese.

TAKO so bile videti leta 2011 na otvoritvi Atlantisa:

Ob njihovih začetkih so sicer pod Diamantke spadale Doroteja, Katarina Benček, Iva Štefanič, Aida Muratovič, Tjaša Resnik, Katja Litrop, Špela Jereb, Nataša Gavranič, Edvina Vukalič, Polona Golob in Karmen Klinc.

Kaj je bil razlog za konec te zgodbe o uspehu?

Pred časom je Katarina na svojem Instagram profilu svojim sledilcem ponudila možnost, da jo vprašajo, kar jih zanima.

Po Sofii Ritchie Scott Disick ljubezen zdaj našel pri tej znani 19-letnici (FOTO)

Enega od njenih oboževalcev je tako zanimalo, ali sta z Dorotejo sodelovanje prekinile zaradi prepira, Katarina pa mu je odgovorila tako:

"Hahahaha, ne. Življenje te včasih odpelje v različne smeri ... takrat sva spremenili fokus vsaka v svojo smer. Slovenija tako ni bila ready za Diamantke. V tujini bi bile že miljonarke. Samozavest serijsko," je odgovorila.

Donald o življenju z Melanio: "Vsak večer zame skuha večerjo, tudi če greva potem ven"

Foto: Sašo Radej, Profimedia, Osebni arhiv