Donald o življenju z Melanio: "Vsak večer zame skuha večerjo, tudi če greva potem ven"

25. 11. 2020
Donald o življenju z Melanio: "Vsak večer zame skuha večerjo, tudi če greva potem ven" (foto: Profimedia)
Profimedia

Donald Trump je pred časom za Playboy podal iskren intervju o tem, kako je videti njuno življenje z Melanio. Preberi si ga! 

V arhivu Playboya lahko najdeš intervju Davida Hochmana, ki ga je leta 2008 opravil z  z Donaldom Trumpom. Bolj kot pogovor o denarju, starševstvu, pomenu samopromocije in viagri, je pozornost Cosmo uredništva pritegnil del, v katerem je spregovoril, kakšno jenjegovo življenje z Melanio.

Iz intervjuja, ki je bil leta 2008 objavljen v slovenski ediciji Playboya, si izposojamo naslednji del:

Kaj prinaša Melania v vaše življenje?

Z Melanijo v svojem življenju sem imel uspešno kariero. Mojih zadnjih pet let je bilo mojih najuspešnejših doslej. Dobro nama gre in odlična je.

Melania je manekenka. Vi ste milijarder. Ampak ali kdaj posedata pred televizorjem v trenerki ali spodnjem perilu?

Rada skupaj gledava televizijo, toda ne moreva biti skupaj toliko, kot bi jaz rad. Vsak večer zame skuha večerjo, tudi če greva potem ven. V bistvu je njen največji problem, da je predobra kuharica – težko je paziti na težo, če si z njo.

Kako pogosto ste sami?

Zadnje čase niti ne toliko, ker pač živim z Melanio in živiva prav prijetno življenje skupaj.

Pogrešate čase, ko ste bili še samski? Morda občasno hrepenite po njih?

Poslušajte, Melania me res razume. Daje mi ogromno osebnega prostora. Pozna me bolje kot kdorkoli. Razume, kadar hočem biti sam, in takrat me preprosto pusti samega. Bil sem že z drugimi ljudmi, ki pa ne znajo dati miru: »Oh, sploh se ne pogovarjaš z mano. Nekaj je narobe. Kaj je narobe? Zakaj ne hodiva skupaj po ulici? Zakaj ne počneva tega in tega skupaj?« Melania pa lahko ugotovi, kdaj sem prav razpoložen. Življenje je zato precej lažje.

Več o tem, koliko ima običajno v denarnici, kdo mu ureja in striže lase, kakšen je bil kot starš in kakšne odnose je imel z bivšima ženama pa v intervjuju Donald Trump: Melania je predobra kuharica, težko je paziti na težo, če si z njo

Našli smo REDKO fotografijo sestre Melanie Trump

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan