Katarina Benček nadvse šokirano nad dogajanjem: "Prejela sem ogromno OPRAVIČIL ljudi"

28. 5. 2023
Katarina Benček nadvse šokirano nad dogajanjem: "Prejela sem ogromno OPRAVIČIL ljudi" (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Čisto odkrito je spregovorila o dogajanju po šovu Super par. Kaj se je dogajalo?

Katarina Benček in Marko Pavlović sta bila pred kratkim gosta v Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave. Prisluhneš jima lahko tukaj! 👇🏻

Katarina Benček je že vrsto let na slovenski sceni, v zadnjih letih pa jo poznamo kot potovalno vplivnico. Skupaj s svojim izbrancem Markom Pavlovićem, s katerim imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, namreč potujeta in ustvarjata vsebino za različne naročnike.

Čeprav se Katarina in Marko poznata že več kot 15 let, sta uradno skupaj 4 leta. Še pred kratkim smo ju spremljali v resničnostnem šovu Super par, kjer sta na javnost naredila precej pozitiven vtis.

"Šov Super par je pokazal to, kar sva si želela. Sva navaden par, ki se sooča s povsem življenjskimi stvarmi – nihanji, prepiri, lepimi trenutki, jezo, veseljem, vzponi in padci. Z vsem!" sta prepričana in dejala, da sta se za resničnostni šov odločila, ker sta želela, da ju spozna širše občinstvo, saj jima lahko to pomaga pri poslu. "Hkrati pa smo imeli mi, ki smo izpostavljeni že od prej, največ za izgubiti. Za zdaj še ni drastičnih sprememb, na družbenih omrežjih pa imava nekaj več sledilcev. Ena od sprememb je zagotovo ta, da sva spremenila pogled nase. V šovu sva pokazala svojo realno plat. Vsekakor ni vse brezhibno, in to se mi zdi pomembno poudariti," sta še dodala.

Katarina je prejela ogromno opravičil. Kaj se je zgodilo?

V podkastu Ob skodelici kave Katarina med drugim razkrije, da je po in med šovom Super par prejemala ogromno opravičil. 

"To mi je bilo lepo prebrati, a fascinantno po drugi strani. Pisali so mi, da se mi opravičujejo, ker so imeli slabo mnenje o meni in da sva jih čisto presenetila. Kar malo sem se zamislila nad sabo, kako naju res vidijo, po drugi strani sem bila pa res hvaležna za vsako takšno sporočilo. Res je bilo lepo slišati," je povedala priljubljena vplivnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

V Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave voditeljica Živa Avžner dvakrat na mesec gosti različne znane obraze in odkriva njihove zgodbe.

Morda te bo zanimal tudi ta pogovor s Katarino Čas, ki ga vodi Borut Pahor:

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave