Katarina Benček je s solzami v očeh zaprla svojo trgovino in TO je razlog, zakaj

Preveri, kaj je botrovalo k pogumni odločitvi, da svoje življenje popolnoma obrne na glavo! 

Katarina Benček je s solzami v očeh zaprla svojo trgovino in TO je razlog, zakaj (foto: Instagram.com/_reenaah_) Instagram.com/_reenaah_
6. 10. 2018

Konec poletja je slovenska estradnica Katarina Benček na svojem Youtube kanalu obelodanila veliko novico, da po dveh letih zapira trgovino Urbani obešalnik in zaključuje svojo podjetniško pot. 

V čustvenem posnetku, v katerem pojasnjuje razloge za svojo odločitvijo, je namreč priznala, da je resničnost samostojne podjetnice precej drugačna od predstave, ki jo je pred leti imela v mislih.

Kot je povedala, je v minulih mesecih postala sužnja svojega dela, kar je tudi že načelo njeno zdravje, priznala pa je tudi, da jo znesek na bančnem računu ne osrečuje tako, kot je sprva mislila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by [rina] KATARINA Bencek ® 🌍 ✈ (@_reenaah_) on

"Bila sem sužnja lastnega dela, delala sem sedem dni v tednu, ko sem potegnila črto, sem ugotovila, da od življenja nimam nič, živela sem za svojo službo. Na koncu sem samo sebe pripeljala tako daleč, da sem škodovala svojemu zdravju." 

"Ali je to res nekaj, kar sem si želela in o čemer sem sanjala? Vedno sem mislila, da ko bom finančno neodvisna, da bom srečna. A ni bilo tako, saj nisem imela nič časa zase, nisem bila svobodna."

"Kamorkoli sem šla, moje misli so bile pri trgovini. V življenju je potrebno biti drzen, potrebno si je upati. In to, da zapreš nekaj kar laufa, ni lahka odločitev. Hvala vsem strankam," je povedala v posnetku.

Celoten posnetek si lahko ogledaš TUKAJ:

Katarina je obenem priznala, da se je bilo od njene trgovine še toliko težje posloviti, ker naj bi z njo nizala lepe poslovne uspehe, a kot pravi, je sreča veliko več, kot le finančna varnost. 

Namesto dela, si bo zdaj privoščila dolgo potovanje, več o tem, kam se odpravlja in kaj bo tam počela pa bo, kot pravi, razkrila v enem od prihajajočih posnetkov.

Fotografije: Instagram.com/_reenaah_
 

Preberi še: Uau! Poglej, kako KRASNO stanovanje imata Anamaria in Luka Dončić v Teksasu!

Priporočamo tudi: TAKO naj bi izgledal otrok Meghan Markle in princa Harry-ja!