Kakšne ženske spustijo v svojo posteljo?

Ni potrebno veliko, da si dekleta zaželijo posteljo in mizo deliti z najbolj slavnimi in vročimi moškimi. Kaj pa je tisto, kar je prepričalo nekaj najbolj zaželenih in medijsko izpostavljenih moških?

31. 5. 2008

Nekateri prisegajo na lepoto, spet drugi na možgančke, tretji na unikatnost ...

Clive Owen

"Vedno sem najbolj pozoren na oči. Zame so oči namreč najbolj erotičen del ženskega telesa. Konec koncev nas prav naši pogledi povezujejo z drugimi ljudmi."

Jude Law

"Zmešajo me izrazite, živahne oči, prijazen nasmešek in polne ustnice. Če se lahko ob vsem tem z žensko še pogovarjam, ne da bi se dolgočasil, sem že 'pečen'."

Adrian Grenier

"S svojim dekletom se hočem zabavati, poleg tega pa se mora zanimati za okolje in politiko. Če zna poleg tega zmešati mojito (tradicionalen kubanski koktajl, op. p.), pa še toliko bolje!"

Justin Timberlake

"Zame ni nič bolj privlačnega kot ženska, ki je duhovita. Potrebujem partnerico, ki ima zvrhano mero humorja in tudi sebe ne jemlje tako zelo resno. Ker sem zelo čustven, mora biti tudi moja punca čustveno naravnana, sicer najina ljubezen ne more biti dolgotrajna. Poleg tega potrebujem bližino in veliko telesnega stika."

Matt Damon

"Sicer je kar dolgo trajalo, a končno sem našel eno povsem normalno dekle. Takšno, ki name ne gleda kot na zvezdnika. Takšno, ki se ne izogiba temu, da bi me kritizirala. Takšno, ki mi stoji ob strani in mi je vedno na voljo."

Owen Wilson

Devetintridesetletni komik se je leta 2006 med snemanjem komedije Jaz, ti in nadloga Dupree zaljubil v 11 let mlajšo soigralko Kate Hudson. Leta 2007 sta prekinila razmerje, kar je Wilsona tako prizadelo, da se je poskušal celo ubiti. Pred kratkim je iskrica med njima sicer spet preskočila, a je kmalu za tem ugasnila, saj se je Kate do ušes zaljubila v kolesarskega asa Lancea Armstronga.

Matthew McConaughey

"Moja sanjska ženska ne sme biti preveč fina ali celo 'afnasta'. Mora biti takšna, da rada igra golf z mano, srfa in gre v hribe. Poleg tega mora biti sposobna zdržati tudi nekaj dni brez prhe."

Gerard Butler

"Potrebujem žensko, ki ji lahko zaupam, ki prenaša moje šale in se razume z mojimi prijatelji."

Seal

"Zahvaljujoč Heidi sem zadovoljen, pri njej sem našel tisto, kar sem iskal. Ona je moj angel, moja nebesa, moj varen pristan. Pokazala mi je, da je možno prav vse – imeti čudovito družino in oprav­ljati lep poklic. Seveda je to možno le z disciplino in dobrim načrtovanjem. Še posebej pa na njej ljubim to, da prav v vseh situacijah obdrži hladno glavo."

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri